Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Design Kandelaars

Een design kandelaar is een ‘must-have’ voor elk interieur. Kaarsen brengen sfeer in huis maar om ze neer te zetten heb wel een goede en liefst ook mooie kandelaar nodig. Maak kennis met de ontwerpen van Jasmin Djerzic, Olav Slingerland en Novoform.

Kristian Jakobsen is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Frame kandelaars. Ze hebben een basic Scandinavisch design dat tegelijkertijd stoer oogt. Door de massieve metalen uitvoering zijn ze zeer stabiel. Novoform gebruikt hoogwaardige materialen zodat de kandelaars een lange levensduur hebben. Het tijdloze design is niet aan modegrillen onderhevig. De duurzame design kandelaar Frame kan daarom lekker lang mee.

Een kaarsje aan de wand zie je niet vaak, maar het is oh zo sfeervol. En niet onbelangrijk: de brandende kaarsjes zijn buiten het bereik van kinderen of huisdieren. De waxinelichthouders van Olav Slingerland zijn aan de binnenkant met goudluster bekleed. Dit geeft een prachtige glinstering als de kaarsjes aan zijn.

Jasmin Djerzic liet zich inspireren door de lange poten van een Reiger. De opvallende set van 2 stuks is modern en een echte aandachtstrekker. De design kandelaar is verkrijgbaar in warm goud en flashy oranje.

De waxinelichthouders van Olav Slingerland en de Long Legs design kandelaar van Jasmin Djerzic zijn volledig met de hand gemaakt in Nederland; echt Dutch design dus. Ze werken beiden met gietmallen waarmee ze kleine series maken. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal door de ontwerpers zelf in hun ateliers in Brabant gedaan wordt. Olav werkt daarbij met keramiek en Jasmin met kunsthars.