Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Design Klokken

Moderne klokken met een knipoog naar de natuur. Niet alleen qua vormgeving maar ook qua gebruikte materialen. Maak kennis met de exclusieve design klokken van Hao Shi met dieren in de hoofdrol. De houten wandklokken van het Thaise Pana Objects zijn gemaakt van het fijnste hout. Uit ons eigen Brabant komen de prachtige porseleinen klokjes van Studio Harm & Elke.

Waarom een saaie klok als je ook kunt kiezen voor de meest aparte design klokken? Het maakt kloklezen in ieder geval veel leuker. Bovendien hoeft een klok niet alleen functioneel te zijn. Laat het echt een onderdeel zijn van je interieur en zorg voor een mooie eyecatcher. Kies uit exclusieve houten wandklokken, Dutch Design klokken gemaakt van porselein, of witte moderne klokken met dieren van kunsthars.

Weet je wat de klokkencollectie van Heeej zo extra speciaal maakt? Ze zijn stuk voor stuk met veel liefde, passie en geduld met de hand gemaakt. Dat zie je en dat geeft je direct een goed gevoel. Het zijn mooie design klokken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Ze rollen dus bij ons niet met honderden uit een machine. Juist het tegendeel. Zo zijn bijvoorbeeld in de klokken van Hao Shi vogeltjes verwerkt. Deze zijn geproduceerd door middel van een giettechniek met kunsthars. Als eerste ‘boetseert’ men met de hand een model van de vogel. Met dit model maakt men vervolgens een gietmal. Hiermee kan dan in  kleine oplages geproduceerd worden. Komen de vogeltjes uit de mal dan worden alle details heel nauwkeurig handmatig verder uitgewerkt.

Bekijk ook eens onze blog over ‘origineel design’ versus ‘namaak artikelen’. Dan lees je wat er allemaal bij komt kijken om tot een goed eindproduct te komen en hoe copycats daarmee illegaal aan de haal gaan.

Alt-tekst (tekst die deze media beschrijft) verbetert de toegankelijkheid voor mensen die geen afbeeldingen op webpagina's kunnen zien, inclusief gebruikers die schermlezers gebruiken of verbindingen met lage bandbreedte hebben.De mussen van kunsthars van de Sparrow X klok hebben veel met de hand uitgewerkte details zoals de veertjes, het staartje en de oogjes. Hier van de zijkant gezien.
Sparrow klok – Hao Shi
195,00 incl. btw
Opties selecteren
Deze klok heeft dan wel de naam Cuckoo maar daarmee wordt je wel een beetje op het verkeerde been gezet. Elk uur komt er een koekoek te voorschijn, maar deze laat een vrolijk gefluit horen. Het is een strak uitgevoerde klok in de kleur lichtgrijs. Op de muur is nog een extra vogeltje bevestigd om zo de klok nog specialer te maken.De Cuckoo X klok van Hao shi is een moderne strak vormgegeven koekoeksklok. Het huisje heeft weinig details. 1 koekoek bevestig je op de muur en blijft dus altijd in het zicht. De andere koekoek laat zich elk zien en horen.
Cuckoo klok Home – Hao Shi
215,00 incl. btw
Opties selecteren
Ilse heeft de design klok Shady in haar handen. Je ziet de prachtige nerven in het hout van deze moderne klok met witte wijzers. Alt-tekst bewerkenDe naam van deze klok is 'Shady', het Engelse woord voor schaduw. Voor de uren zijn heel geraffineerd 12 vlakken uit de houten wijzerplaat gesneden.
Shady klok – Pana Objects
109,00119,00 incl. btw
Opties selecteren
De eenvoud van het ontwerp maakt dat de porseleinen klok past in allerlei interieurs zoals ook op een wand met pure materialen.Deze porseleinen design wandklok van Studio Harm & Elke is een exemplaar zonder al te veel opsmuk. Maar dat maakt 'm nou juist zo mooi!
Porseleinen design klokje S – Studio Harm & Elke
55,00 incl. btw
Opties selecteren
De rustige tinten van het porselein geven de moderne eigentijdse klok een zachte uitstraling. De uren- en minutenwijzers zijn warm koperkleurig.Deze porseleinen design wandklok van Studio Harm & Elke is een exemplaar zonder al te veel opsmuk. Maar dat maakt 'm nou juist zo mooi!
Porseleinen design klok L – Studio Harm & Elke
79,00 incl. btw
Opties selecteren