Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Porseleinen design klok L – Studio Harm & Elke

Deze porseleinen wandklok is een exemplaar zonder al te veel opsmuk. Maar dat maakt ‘m nou juist zo mooi! De rustige tinten van het porselein geven de moderne design klok een zachte uitstraling. De uren zijn met de hand gestempeld. Dat maakt elke klok uniek.

Kenmerken Porseleinen design klok L:

 • volledig handgemaakte design klok van porselein
 • koperkleurige uren- en minutenwijzer
 • witte secondewijzer
 • alle cijfers in letters behalve de 12
 • alle uren zijn met de hand in de klok gestempeld
 • dat maakt iedere klok uniek
 • eenvoudig aan de wand te bevestigen
 • tevens leverbaar in een kleinere uitvoering
 • ambachtelijk in Nederland gemaakt

63,20 incl. btw

Uitverkocht

Extra informatie over Porseleinen design klok L – Studio Harm & Elke

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Design klok porseleinen  – L

De eenvoud van dit ontwerp maakt dat deze design klok porselein in L formaat past in een zowel modern, industrieel, basic als romantisch interieur. Leuk idee: combineer de klok eens met de schalen van Studio Harm & Elke. Hang een groepje van 1 of 2 schalen en een klok bij elkaar en je hebt een prachtig geheel dat direct de aandacht trekt.

De uren- en minutenwijzers zijn in een warm koperkleur uitgevoerd. De witte secondenwijzer geeft een fris accent aan het geheel. De ronde klok heeft een hoogwaardig kwartsuurwerk dat loopt op 1 batterijtje. De batterij is niet in de levering inbegrepen. De ronde wandklok L is helemaal handgemaakt. De achterzijde is open gewerkt. Daardoor is het ophangen en het verwisselen van de batterij heel eenvoudig.

Extra informatie over het ontwerp en maakproces

Het echtpaar Harm & Elke van het gelijknamige bureau Studio Harm & Elke maken deze  wandklok helemaal met de hand. Ze doen dit in hun gezellige studio in Eindhoven. Deze porseleinen design klok L is helemaal van porselein. Ze gebruiken gietmallen om de klokken in kleine oplages te maken. De cijfers 1 t/m 11 zijn in woorden in het Nederlands ‘uitgeschreven’. Uitzondering is de 12. Deze is als cijfer in het porselein gestempeld. Je ziet dat dit allemaal handmatig is gedaan. Het werken met gekleurd porselein geeft mooie subtiele kleurnuances. Ook dat maakt elke klok uniek! Het maakproces is een lang traject met veel handwerk. Elke ontwierp deze klok in samenwerking met Femke Roefs. Iedere klok is met hun beider namen op de achterzijde gesigneerd. Naast de klokjes maken ze ook vazen, schalen en andere woonaccessoires.

Materiaal:
Porselein

Formaat:
∅17 cm x H6 cm

Kleuren:
roze

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Het echtpaar Harm & Elke in hun atelier in Eindhoven.

Studio Harm & Elke

Harm en Elke van Studio Harm & Elke ontwerpen & maken de porseleinen schalen, vazen en klokken volledig met de hand in hun gezellige atelier in Eindhoven. Echt Dutch design dus. Ze doen dat in kleine series met gebruik van gietmallen.De borden & vazen uit de Insectencollectie van Studio Harm & Elke krijgen hun eigen unieke illustraties met fragiele insecten. Elke tekent deze zelf met veel passie en geduld aandachtig op het porselein. De tekeningen zijn nooit exact hetzelfde. Dat maakt elk exemplaar persoonlijk en bijzonder.De Clay vazen zijn van binnen glanzend geglazuurd. Aan de buitenkant is geen glazuur gebruikt maar zijn de vazen gekleurd met porselein klei, dit geeft een hele mooie zachte matte uitstraling. Ontwerpster Elke gutst zelf met veel geduld de fijne streepjes in het porselein. Iedere vaas krijgt daardoor zijn eigen karakter en is dus echt uniek.Studio Harm & Elke ontwierp de klokken in samenwerking met Femke Roefs. Iedere klok is met hun namen op de achterzijde gesigneerd. De cijfers en letters van de uren stempelen ze zelf in het porselein. Je ziet dat dit allemaal handmatig is gedaan. Het werken met gekleurd porselein geeft mooie subtiele kleurnuances.En wist je dat hun design vazen, schalen en klokken nog maar nauwelijks via webshops verkrijgbaar zijn? Heeej is een van de eerste online shops met het Studio Harm & Elke assortiment!

Heeej, dit is ook mooi