Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Porseleinen design klokje S - Studio Harm & Elke

Dit porseleinen wandklokje is mooi door zijn eenvoud. Het is helemaal handgemaakt in Nederland. In feite is het design klokje bedoeld om op te hangen, maar door de brede rand kun je ‘m ook neerzetten.

Kenmerken Porseleinen design klokje – S

 • design klokje van porselein
 • uren zijn handmatig gestempeld
 • koperkleurige uren- en minutenwijzer
 • witte secondewijzer
 • doorsnede 10 cm – dikte 5 cm
 • er is ook een Large uitvoering
 • gemakkelijk op te hangen
 • eventueel ook neer te zetten
 • handgemaakt door Harm & Elke

55,00 incl. btw

Extra informatie over Porseleinen design klokje S – Studio Harm & Elke

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Porseleinen design klokje – S

Subtiel, dat is dit Porseleinen design klokje S zeker. Het is dus gemaakt van porselein in een mooie lichte warme tint te weten mint en lichtgrijs. In feite is het in eerste instantie bedoeld om aan de wand te hangen, maar door de brede rand kun je het eventueel ook ergens neerzetten. Er is ook een Porseleinen design klokje in een groter formaat. Mooi om te combineren met de kleine versie. De grote uitvoering is leverbaar in de kleuren roze en blauw. Tip: hang ze ook eens op met een porseleinen bord uit hun collectie. De uren- en minutenwijzers zijn in een warme koperkleur uitgevoerd. De witte seconden wijzer geeft een fris accent aan het geheel. Het klokje heeft een kwartsuurwerk dat loopt op 1 batterijtje. Het staafbatterijtje is niet in de levering inbegrepen.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Het echtpaar Harm & Elke van het gelijknamige bureau Studio Harm & Elke maken dit fijne porseleinen wandklokje helemaal met de hand. Ze doen dit in hun gezellige studio in Eindhoven. Ze gebruiken daarvoor gietmallen om zo kleine series te kunnen produceren. Het vloeibare porselein gieten ze eerst in de gietmallen. Dan volgt er een droogproces. Vervolgens stempelen ze de cijfers 1 t/m 12 met de hand in het porselein. Je ziet dat dit handmatig is gedaan. Het werken met gekleurd porselein geeft mooie subtiele kleurnuances. Ook dat maakt elke klok uniek! Daarna gaan ze de oven in om af te bakken. Tot slot monteren ze het uurwerkje en de wijzers. Het maakproces is een lang traject met veel handwerk. Elke ontwierp deze klok in samenwerking met Femke Roefs. Iedere klok is met hun beide namen op de achterzijde gesigneerd. Naast de klokjes maken ze ook vazen, schalen en andere woonaccessoires.

Materiaal:
Porselein

Formaat:
∅10 cm x H5 cm

Kleuren:
Mint en lichtgrijs

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Het echtpaar Harm & Elke in hun atelier in Eindhoven.

Studio Harm & Elke

Harm en Elke van Studio Harm & Elke ontwerpen & maken de porseleinen schalen, vazen en klokken volledig met de hand in hun gezellige atelier in Eindhoven. Echt Dutch design dus. Ze doen dat in kleine series met gebruik van gietmallen.De borden & vazen uit de Insectencollectie van Studio Harm & Elke krijgen hun eigen unieke illustraties met fragiele insecten. Elke tekent deze zelf met veel passie en geduld aandachtig op het porselein. De tekeningen zijn nooit exact hetzelfde. Dat maakt elk exemplaar persoonlijk en bijzonder.De Clay vazen zijn van binnen glanzend geglazuurd. Aan de buitenkant is geen glazuur gebruikt maar zijn de vazen gekleurd met porselein klei, dit geeft een hele mooie zachte matte uitstraling. Ontwerpster Elke gutst zelf met veel geduld de fijne streepjes in het porselein. Iedere vaas krijgt daardoor zijn eigen karakter en is dus echt uniek.Studio Harm & Elke ontwierp de klokken in samenwerking met Femke Roefs. Iedere klok is met hun namen op de achterzijde gesigneerd. De cijfers en letters van de uren stempelen ze zelf in het porselein. Je ziet dat dit allemaal handmatig is gedaan. Het werken met gekleurd porselein geeft mooie subtiele kleurnuances.En wist je dat hun design vazen, schalen en klokken nog maar nauwelijks via webshops verkrijgbaar zijn? Heeej is een van de eerste online shops met het Studio Harm & Elke assortiment!

Heeej, dit is ook mooi