Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Essence - Oplaadbare Acculamp voor Binnen & Buiten - Newdes

Deze draadloze acculamp van Newdes is innovatief, functioneel, gemakkelijk te gebruiken én duurzaam. De vormgeving is tijdloos en de techniek ‘State of the Art’!

Kenmerken Essence oplaadbare acculamp

 • tijdloze minimalistische acculamp
 • voor in- en outdoor gebruik
 • duurzaam gemaakt van gerecycled aluminium
 • draadloos en oplaadbaar
 • met handige magnetische laadkabel
 • traploze dimmer met instelbare kleurtemperatuur
 • brandtijd > 6 uur  – laadtijd < 4 uur
 • kijk ook eens naar de Meridian

139,00 incl. btw

Wissen

Extra informatie over Essence – Oplaadbare Acculamp voor Binnen & Buiten – Newdes

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Essence – oplaadbare acculamp

De Essence is een oplaadbare acculamp voor binnen- en buiten gebruik en is qua ontwerp tot geometrische vormen en pure functionaliteit gereduceerd. Deze minimalistische design lamp is gemaakt van gerecycled aluminium en is spatwaterdicht (IP54).

Er is een traploze dimmer ingebouwd. Je kunt daarmee niet alleen de lichtsterkte, maar ook de lichttemperatuur instellen. Het werkt als volgt. Zet de lamp aan door op het uitstekende staafje boven op het kapje te drukken. Door aan dit staafje te draaien dim je het licht. Druk én draai je tegelijkertijd dan kun je het licht veranderen van warm naar helder.

De Essence is uitgevoerd met een moderne lithium-polymeer accu die garant staat voor 6 uur brandtijd. Voor het opladen is een laadkabel bijgesloten. Deze heeft nog een handige bijzonderheid: het ‘stekkertje’ is magnetisch. Dus geen lastig ‘gefrunnik’ meer! De laadtijd is ongeveer 4 uur.

De robuuste acculamp is dus voor in- en outdoor. Je pakt de Essence gemakkelijk op aan de slanke standaard. Gebruik ‘m in huis op een (nacht)kastje, tafeltje, bureau, in de hal etc. Buiten is de oplaadbare en snoerloze tafellamp bijvoorbeeld handig op  je terras.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Newdes is een gezamenlijk project van ontwerper Felix Stark en het ondernemersduo Florian en Stephan Burghard. Hun uitgangspunt is dat design meer is dan alleen een mooie vorm. Een goed ontwerp is innovatief, functioneel, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Daarom is de oplaadbare acculamp voor binnen & buiten tijdloos qua vormgeving, maar technisch ‘State-of-the-Art’.

Duurzaamheid, vervangbare batterijen en goede repareerbaarheid maken vanaf het begin deel uit van het ontwerpproces bij NEWDES. De draadloze armaturen zijn daarom gemaakt van gerecycled aluminium.

In plaats van speciale schroeven en stevig verlijmde componenten vertrouwen ze waar mogelijk op eenvoudig te demonteren afzonderlijke onderdelen. Je kunt de producten daardoor niet alleen eenvoudig repareren als er na jaren iets kapot is, maar het materiaal kan zelfs weer volledig gerecycled worden om zo als grondstof voor een nieuw artikel te dienen.

Formaat:
H 34 cm
Ø Voet 11,5 m
Ø Lamp 9 cm

Materiaal:
Gerecycled aluminium
Duurzaam LED licht

Technische informatie:
Spatwaterdicht IP54
3,5 W
145 lumen
Magnetische laadkabel DC3 7V
Instelbare kleurtemperatuur 2.700 – 4.000 K
Traploze dimmer
Brandtijd ca > 6 uur
Laadtijd < 4 uur

Kleur:
Zwart, Wit of Ocean Blue
Snoer: zwart

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Het team van het Duitse Newdes bestaat uit 3 personen: ontwerper Felix Stark en het ondernemersduo Florian en Stephan Burghard.

Newdes

Newdes is een gezamenlijk project van ontwerper Felix Stark en het ondernemersduo Florian en Stephan Burghard.Felix Stark runt sinds 2004 de Formstark studio voor productontwerp. Zijn werk voor nationale en internationale opdrachtgevers is al vele malen tentoongesteld en bekroond met designprijzen. De ontwerpen kenmerken zich door innovatieve ideeën en een consistent ontwerp tot in het kleinste detail.Neven Florian en Stephan Burghard kunnen terugkijken op meer dan 70 jaar geschiedenis op het gebied van design. Al in de jaren 50 werkte de oprichter van het bedrijf Rolf O. Burghard samen met bedrijven als Arabia, Nordisk Solar en Nuutajärvi (Ittalla). Sinds 2014 leiden beiden het bedrijf in de derde generatie en produceren ze voor gevestigde merken zoals.B. Villeroy & Boch.In 2017 besluiten ze samen een nieuw merk op te richten met de naam NEWDES. Hierin vullen hun competenties elkaar perfect aan: de onvermoeibare zoektocht van Florian Burghard naar de beste productiemogelijkheden, de innovatieve ontwerpen van Felix Stark en de coördinerende en commerciële vaardigheden van Stephan Burghard.Design is meer dan alleen een mooie vorm. Een goed ontwerp is innovatief, functioneel, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Daarom zijn alle NEWDES lampen tijdloos in hun vorm, maar technisch ‘state-of-the-art’. Duurzaamheid, vervangbare batterijen en goede repareerbaarheid maken vanaf het begin deel uit van het ontwerpproces bij NEWDES. De draadloze armaturen zijn daarom gemaakt van gerecycled aluminium. In plaats van speciale schroeven en stevig verlijmde componenten vertrouwen ze waar mogelijk op eenvoudig te demonteren afzonderlijke onderdelen. Je kunt de producten daardoor niet alleen eenvoudig repareren als er na jaren iets kapot is, maar het materiaal kan zelfs weer volledig gerecycled worden om zo als grondstof voor een nieuw artikel te gebruiken.

Heeej, dit is ook mooi