Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Design Lampen

Heeej.nl heeft de eer de eerste serie design lampen van Ilse Bouwens te mogen presenteren! En als je het nog niet wist: Ilse is mede-eigenaar van Heeej ;-)

Met deze moderne sfeerlampen studeerde ze in 2020 succesvol af van de Academie Arts & Crafts Willem de Kooning in Rotterdam.

Voor het ontwerp van de CCL ging Ilse op zoek naar de grenzen en mogelijkheden van materiaaleigenschappen . llse: “ik creëer materiaalontmoetingen waaruit een nieuwe functie ontstaat’. Ilse wil met Heeej.nl & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.

Haar design lampen zijn gemaakt in samenwerking met een specialistisch verlichtingsbedrijf in ‘s-Hertogenbosch. Het afwerken en verpakken doet ze zelf samen met haar familie. Ook de verpakking komt uit Brabant en is net zoals de lampenkap te recycleren. Er is gebruik gemaakt van LED licht dat zo wie zo duurzaam is. CCL wordt zeer compact (plat) aangeleverd om zo de ‘footprint’ zo klein mogelijk te houden bij het verzenden.

Op dit moment zijn de design lampen van Studio Ilse Bouwens alleen via Heeej.nl te verkrijgen. Ben je retailer en ben je geïnteresseerd om de Connection Clamp serie in jouw shop te verkopen? Neem dan contact met Ilse op. Dat kan via info@heeej.nl.

Heb je een design lamp die past in de collectie van Heeej.nl? Laat dan ook van je horen. We breiden ons assortiment graag verder uit.