Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Design Vazen

Wij van Heeej zijn dol op bloemen. Daarom een ruime collectie met moderne design vazen van allerlei ontwerpers. Stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Alle vazen zijn authentiek qua vormgeving en eerlijk gemaakt. De meeste exemplaren zijn zelfs in kleine series in Nederland geproduceerd. Naast al die bijzondere vazen vind je ook enkele prachtige handgeweven bloempotten in het assortiment.
Waarom een designvaas?
Design vazen mogen in geen enkel interieur ontbreken. Gevuld met een kleurige bos bloemen brengen ze direct leven én sfeer in huis. En wat nou zo leuk is: ze passen in elke ruimte van het huis: natuurlijk in de woonkamer en de keuken. Maar wat te denken aan een subtiel bloemetje in de hal? De meeste entrees zijn niet heel groot maar dat kun je eenvoudig oplossen met een wandvaasje. Ook een klein vaasje met een enkel bloemetje op je slaapkamer is fijn. Het geeft een natuurlijk accentje en straalt rust uit. Heb je logees? Gasten voelen zich echt heel welkom als er een bloemetje op hun kamer staat. Op de badkamer misstaan grote design vazen met een fraaie tak niet. In de zomer maak je terras helemaal af met een flink veldboeket op tafel.

Overigens zijn sommige vazen zo bijzonder dat ze zonder bloemen al een prachtig object voor je interieur zijn.
Welke vaas kiezen?
Je kunt nooit genoeg vazen in huis hebben. Elke bos bloemen vraagt een andere design vaas. De ‘veldboekettentrend’ waarbij er verschillende kleurrijke bloemen in diverse hoogtes worden gebruikt en er minder takken in een vaas staan, vraagt een hogere vaas met een niet al te wijde hals. Heb je een mooie tak zoals van een magnolia, dan is een lang slank exemplaar een goede match. Wil je een gedekte tafel mooi aankleden, kies dan juist voor lage kleine vaasjes zodat de bloemen geen storende factor zijn tijdens het gesprek met je tafelgasten. Buiten kies je een wat bredere vaas die niet zomaar omwaait.

Pluk een paar klaprozen en margrieten. Zet ze in de Bubble Tube vaas en je voelt de zomer in huis. De handgeblazen design vaas staat op een losse transparante cylinder waardoor de vaas lijkt te zweven.De handgeblazen Bubble Tube vaas is uitermate geschikt voor een veldboeket of enkele mooie (voorjaars)takken.
Bubble Tube vaas – Studio About
74,00 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Flower Tube vaas Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Tall – Handed By
59,95 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Mid – Handed By
62,95 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Big – Handed By
69,95 incl. btw
Opties selecteren
My Superhero vaas Gouden rand – Jasmin Djerzic
175,00 incl. btw
Opties selecteren
Door de smalle hals van de Clay vaas heb je maar weinig bloemen nodig voor een mooi arrangement, De zachtgroene bovenkant zorgt voor een mooie overgang van de bloemen naar de witte onderzijde.Bloemen brengen leven in huis. Zet ze in deze prachtige Clay design vaas om er extra van te genieten.
Porseleinen Clay vaas – Studio Harm & Elke
99,00 incl. btw
Opties selecteren
Deze prachtige Insecten vaas van Studio Harm & Elke is een vaas met een perfecte hoogte. De porseleinen design vaas is volledig met de hand gemaakt in Nederland.Deze prachtige witte Insecten vaas van Studio Harm & Elke is een vaas met een perfecte hoogte. De porseleinen design vaas is volledig met de hand gemaakt in Nederland.
Insecten vaas Porselein – Studio Harm & Elke
89,00 incl. btw
Opties selecteren
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
65,00 incl. btw
Opties selecteren
De Piso vaas van Olaf Slingerland is er in 2 maten. Het is een moderne vaas met een gebogen lange hals waarin een paar bloemen of takken prachtig staan.
Piso vaas Large – Olav Slingerland
110,00 incl. btw
Opties selecteren
De stoere Gear vaas van Floris Hovers is geschikt voor een mooie bos bloemen. De kleur geel brengt het zonnetje in huis.
Gear vaas – Cor Unum
97,00 incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.De zachtroze Bole vaas is een flinke porseleinen vaas met een bijzondere textuur aan de buitenzijde. Perfect voor lange takken. Ontwerp Truly Truly.
Bole design vaas Medium – Cor Unum
319,50 incl. btw
Opties selecteren
De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Dit geeft een subtiel zwevend effect.De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Modern design vaasje van Studio About.
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Voor elk Standing Bulb vaasje - laag heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en stijlvol stilleven van te maken.1 Bloemetje voldoet in de Standing Bulb. Dit stijlvolle design vaasje bestaat uit een gekleurd glazen bolletje dat rust op een transparante cilinder
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De Gear vazenset 1 bestaat uit 2 delen van de Carter vaas en 1 x de Gear vaas. Ze worden met schroeven met elkaar verbonden.De Gear vazenset 1 bestaat uit 2 delen van de Carter vaas en 1 x de Gear vaas. Ze worden met schroeven met elkaar verbonden.
Gear vazen set – Cor Unum
502,001.216,00 incl. btw
De Carter vaas is geïnspireerd op een motorblok en heeft een stoere look. De 2 delen van de vaas zijn aan elkaar gemaakt met forse schroeven.De Carter vaas is een stoere vaas bestaande uit 2 delen die met elkaar verbonden zijn door forse schroeven. Ontwerp Floris Hovers
Carter vaas – Cor Unum
355,00 incl. btw
Opties selecteren