Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Design Vazen

Wij van Heeej zijn dol op bloemen. Daarom een ruime collectie met moderne design vazen van allerlei ontwerpers. Stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Iedere design vaas is authentiek qua vormgeving en eerlijk gemaakt. De meeste exemplaren zijn zelfs in kleine series in Nederland geproduceerd. Naast al die bijzondere vazen vind je ook enkele prachtige handgeweven bloempotten in het assortiment, onder andere van Handed By.

Waarom een design vaas?
Design vazen mogen in geen enkel interieur ontbreken. Gevuld met een kleurige bos bloemen brengen ze direct leven én sfeer in huis. En wat nou zo leuk is: ze passen in elke ruimte van het huis: natuurlijk in de woonkamer en de keuken. Maar wat te denken aan een subtiel bloemetje in de hal? De meeste entrees zijn niet heel groot maar dat kun je eenvoudig oplossen met een wandvaasje. Ook een klein vaasje met een enkel bloemetje op je slaapkamer is fijn. Het geeft een natuurlijk accentje en straalt rust uit. Heb je logees? Gasten voelen zich echt heel welkom als er een bloemetje op hun kamer staat. Op de badkamer misstaan grote design vazen met een fraaie tak niet. In de zomer maak je terras helemaal af met een flink veldboeket op tafel.

Overigens zijn sommige vazen zo bijzonder dat ze zonder bloemen al een prachtig object voor je interieur zijn.

Welke vaas kiezen?
Je kunt nooit genoeg vazen in huis hebben. Elke bos bloemen vraagt een andere design vaas. De ‘veldboekettentrend’ waarbij er verschillende kleurrijke bloemen in diverse hoogtes worden gebruikt en er minder takken in een vaas staan, vraagt een hogere vaas met een niet al te wijde hals. Heb je een mooie tak zoals van een magnolia, dan is een lang slank exemplaar een goede match. Wil je een gedekte tafel mooi aankleden, kies dan juist voor lage kleine vaasjes zodat de bloemen geen storende factor zijn tijdens het gesprek met je tafelgasten. Buiten kies je een wat bredere vaas die niet zomaar omwaait.

De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Sale!
Flower Tube vaas Laag – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.
Sale!
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
De Spire bloempot in donkergrijs is een hoge bloempot die met de hand geweven is.De Spire bloempot in de Tall uitvoering is een hele hoge slanke bloempot.
Sale!
Spire bloempot Tall – Handed By
52,40 incl. btw
Opties selecteren
Een studio opname van de spire bloempotten van Handed by waarbij je duidelijk de hoogte verschillen kunt zien.de Spire bloempotten van Handed by in mid ochre yellow en tall sahara sand kleur.
Sale!
Spire bloempot Mid – Handed By
55,96 incl. btw
Opties selecteren
Zet gerust eens een mooie bos met droogbloemen in de Handed by Spire bloempot.De spire bloempoten van handed by staan ook mooi op de grond naast de bank.
Sale!
Spire bloempot Big – Handed By
61,56 incl. btw
Opties selecteren
Deze diep donkerblauwe design vaas My Superhero lijkt wel zwart. Afgewerkt met een gouden rand.My Superhero vaas is een design van Jasmin Djerzic. De witte vaas valt om maar wordt gered door Superhero. Handgemaakt en met goudverf op hals.
Sale!
My Superhero vaas Gouden rand – Jasmin Djerzic
140,00 incl. btw
Opties selecteren
De Clay vaas zwart heeft een zwarte boven- en witte onderkant. In het zwarte vlak zijn met de hand streepjes gegutst. Handgemaakte vaas van porselein.Bloemen brengen leven in huis. Zet ze in deze prachtige Clay design vaas om er extra van te genieten.
Sale!
Porseleinen Clay vaas – Studio Harm & Elke
79,20 incl. btw
Opties selecteren
De witte Piso design vaas van Olav Slingerland heeft een basis met hoeken terwijl de uitlopende hals rond is.Zet eens 'een boeket van Piso vazen' bij elkaar. Echt prachtig om te zien.
Sale!
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
60,00 incl. btw
Opties selecteren
De Piso design vaas van Olav Slingerland is er in 2 maten.Ilse met de grote Piso Design vaas in haar handen. Hier wordt duidelijk hoe groot de vaas is.
Sale!
Piso vaas Large – Olav Slingerland
100,00 incl. btw
Opties selecteren
Ilse zet hier een paar mooie groene takken in de speelse mintgroene Gear vaas van Floris Hovers.De stoere Gear vaas van Floris Hovers is geschikt voor een mooie bos bloemen. De kleur geel brengt het zonnetje in huis
Sale!
Gear vaas – Cor Unum
77,60 incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.Aan de buitenzijde is eerst wit glazuur opgebracht en na het bakken nog een laagje roze. Dat geeft een prachtige zachtroze kleur.
Sale!
Bole design vaas Medium – Cor Unum
255,60 incl. btw
Opties selecteren
Swing 4, een lage brede vaas in de kleur mint groen houden we hier voor een schilderij. Bijzondere vaas van Charlotte Lands heer gemaakt bij Cor Unum.Ook op de vensterbank is de Swing 4 vaas een mooie eyecatcher. Gecombineerd met een kunstwerkje vormt het een mooi geheel.
Sale!
Swing 4 vaas – Cor Unum
60,80 incl. btw
Wat een prachtig subtiel glazen vaasje is dit Standing Bulb vaasje van Studio About. Hier in lichtgeel met een transparante voet.Het Standing Bulb vaasje bestaat uit een los glazen bolletje in de kleur groen dat staat op een transparante cilinder.
Sale!
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
Het Standing Bulb vaasje is prachtig door eenvoud. Less is more is hier van toepassing. En je hebt slechts 1 bloemetje nodig om het vaasje te vullen.Slechts 1 bloemetje heeft het Standing Bulb vaasje nodig om te kunnen stralen. Perfect geschikt voor een mooie tafelsetting.
Sale!
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren