Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Deer X design sculptuur met vazen – Hao Shi

Deer X is de meest grote design vaas in de collectie van Heeej. Maar het is veel meer dan dat: het tot in detail uitgewerkte hert is vooral een prachtig decoratief design sculptuur dat zijn weerga niet kent. Waar normaal zijn gewei zit, zijn 2 vazen geïntegreerd.

Kenmerken Deer design sculptuur met vazen:

 • indrukwekkend ‘Piece of art’ voor in huis, op kantoor of op je terras
 • kunstwerk en vaas in één
 • met 2 uitneembare vazen
 • is ca 110 cm hoog en weegt ca 19 kg
 • handgemaakt van vezelversterkt kunsthars
 • elke Deer X wordt op aanvraag gemaakt
 • kan ook buiten gebruikt worden
 • misschien is ook de Lion iets voor jou?
 • op ambachtelijke wijze gemaakt

WORDT ALLEEN OP BESTELLING GEMAAKT!

4.000,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Extra informatie over Deer X design sculptuur met vazen – Hao Shi

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Deer X – design sculptuur met 2 vazen

Deer X is een bijna levensgroot hert als decoratief design sculptuur. Het is 111 cm hoog en 110 cm lang, daarom vraagt het wel wat ruimte. Prachtig in een grote entree, flinke woonkamer, moderne bedrijfsomgeving en ga zo maar door. Omdat het afgewerkt is met een speciale vernis, kun je het Deer sculptuur zelfs buiten zetten.

En dan heeft het hert heeft nog een bijzondere verrassing in zich. Waar namelijk normaal zijn gewei hoort te zitten, zijn nu 2 vazen aangebracht. Ga zelf creatief aan de slag met takken en/of (droog)bloemen en je weet niet wat je ziet! De Deer X design vaas straalt elegantie uit en door toevoeging van groen wordt het een echte aandachtstrekker. Het is een zeldzaam design accessoire dat je niet snel ergens tegen komt.

Let op: Dit object wordt op bestelling gemaakt. Dat betekent een langere levertijd, maar dan heb je wel iets unieks. De prijs is inclusief verzendkosten. Neem bij interesse contact met ons op zodat we je meer informatie kunnen geven over de werkwijze.

Extra informatie over ontwerp & maakproces

Hao Shi besteedde een half jaar aan het maken van een 1: 1 sculptuur van klei. Hiervan is een grote mal gemaakt. Het vezelversterkt kunsthars (FRP) giet men als vloeibare substantie in deze mal. Binnenin het hert is een skelet gebouwd om ‘m extra stevig te maken. Als het FRP helemaal uitgehard is en het sculptuur uit de mal gaat, snijdt een zeer ervaren vakman elk detail nog verder met de hand uit en wordt het gepolijst om ‘m nog levensechter te maken. Gezien dit arbeidsintensieve handwerktraject wordt Deer alleen op aanvraag geproduceerd.

Kijk ook eens naar het handgemaakte Lion X sculptuur.

Materiaal & kleur:
Buitenzijde FRP. Dit is vezelversterkt kunsthars.
Binnenzijde metalen frame.
Afgewerkt met een vernis
Kleur wit

Formaat & gewicht:
110 x 43 x H111 cm / 19 kg

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009. Ze richten zich op designs voor home & living.

Hao Shi

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009.  Ze richten zich op designs voor home & living. Het gros van hun ontwerpen zijn wit van kleur. Want, zo vertelden ze ons, wit is puur en stil. Ze willen met hun designs een momentje van rust geven in deze drukke wereld. Wit leidt bovendien niet af. Alle aandacht gaat naar het object.Dieren in de hoofdrol Ze gebruiken dieren als hoofdelement omdat dieren voor verwondering zorgen. Elk beest is uniek en heeft een uitgesproken eigen karakter. Hao Shi observeert het natuurlijk gedrag van dieren en legt dit vast in prachtige ‘kunstwerkjes’ die dienen als luxe interieuraccessoires.Maakproces Hao Shi maakt de sculpturen uit hun collectie op ambachtelijke wijze van kunsthars. Dit materiaal giet men als vloeibare substantie in mallen. Na het droogproces snijdt een ‘meester’ elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de Hao Shi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.