Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

My Superhero vaas Gouden rand – Jasmin Djerzic

Jasmin Djerzic liet zich bij het ontwerpen van deze design vaas inspireren door speelgoed. Als je naar de My Superhero designvaas kijkt dan zie je ook gelijk een speels verhaal: de vaas dreigt om te vallen en helt al vervaarlijk over. Maar daar is dan opeens die oersterke held die alles op tijd van de ondergang redt. Zeg nou zelf: zo’n Superhero wil toch iedereen in huis!

Kenmerken My Superhero vaas:

 • vaas die bijna omvalt maar wordt tegengehouden door ‘My Superhero’
 • geschikt voor een bos bloemen of enkele takken
 • stoere, speelse vaas en echte opvallende eyecatcher
 • geglazuurd keramiek
 • rand afgewerkt met 24 karaats gouden druppels!
 • ook in Zwart&Goud en Delfts Blauw verkrijgbaar
 • op ambachtelijke wijze door de ontwerper zelf in Nederland gemaakt

148,75 incl. btw

Extra informatie over My Superhero vaas Gouden rand – Jasmin Djerzic

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

My Superhero vaas gouden rand

De speelse vaas My Superhero met gouden rand is een echte eyecatcher. Het lijkt dat de vaas bijna omvalt maar dan is er op eens die superheld die uit een stripboek lijkt te zijn weggelopen. Deze Hero redt natuurlijk de waardevolle design vaas.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

Jasmin Djerzic is een Bosnische designer (1983) die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen. Door de oorlog vluchtte hij in 1992 naar Nederland. Hij studeerde in 2011 succesvol af aan de Kunstacademie St. Joost in Breda en startte daarna direct met zijn eigen studio: Jasmin Djerzic Designs.

Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door speelgoed. Zijn unieke collectie vazen zijn handgemaakt van keramiek. Ze vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit en zijn een echte eye-catcher in huis. Jasmin werkt met voor het maken van de keramiek vazen met gietmallen. Daarmee produceert hij steeds kleine series. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal Jasmin zelf in zijn atelier in Breda doet. Je moet dan denken aan het gieten van de klei in de mallen, het afwerken van de gietsels, bakken in de oven, glazuren, nog een keer in de oven, opbrengen van het glazuur en weer afbakken.

De speelse My Superhero vaas met gouden rand is volledig ambachtelijk gemaakt en voorzien van een glanzende glazuurlaag. Op de rand is nog een verrassend accent aangebracht. Het lijkt of er een laagje goud vanaf druipt. In dit geval zijn het echt 24 karaats gouden druppels (goudluster)! Op het filmpje zie je hoe deze rand handmatig wordt aangebracht. Je snapt dan direct dat het lang duurt voordat 1 vaas klaar is want dit is maar een klein onderdeeltje van het hele maakproces.

Materiaal & kleur:
aardewerk met glazuur
wit of donkerblauw met goudluster

Formaat:
15 x 11,5 x H 27,5 cm

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 6,50.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Jasmin Djerzic is een Nederlandse ontwerper met roots in Bosnië. Hij is de ontwerper van o.a. de Long Legs kandelaars en de Super Hero vazen.

Jasmin Djerzic

Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer (1983) die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen.Jasmin is geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnië. Door de oorlog vluchtte hij in 1992 naar Nederland. Hij studeerde in 2011 succesvol af aan de Kunstacademie St. Joost in Breda en startte daarna direct met zijn eigen studio: Jasmin Djerzic Designs.In zijn atelier in Breda werkt Jasmin vooral met keramiek en kleur. Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door speelgoed en stelt hij vragen bij de waardebepaling die we toekennen aan voorwerpen.Zijn unieke collectie vazen zijn handgemaakt van keramiek. Ze vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit en zijn een echte eye-catcher in huis.Jasmin werkt met voor het maken van de keramiek vazen met gietmallen. Daarmee produceert hij steeds kleine series. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal Jasmin zelf in zijn atelier in Breda doet. Je moet dan denken aan het gieten van de klei in de mallen, het afwerken van de gietsels, bakken in de oven, glazuren, nog een keer in de oven, opbrengen van het glazuur en weer afbakken.

Heeej, dit is ook mooi