Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Snappy wandhaak (set van 4) – Pana Objects

Snappy is een wandhaak in de vorm van een grote knoop. Gemaakt van het fijnste notenhout, kun je er gemakkelijk tot 2 kg aan gewicht aan hangen. Prachtig in de garderobe, badkamer, slaapkamer enz.

Snappy knoop wandhaak – set 4 stuks:

 • set van 4 massief houten wandhaken in de vorm van knopen
 • mooi voor de garderobe, inloopkast, badkamer of slaapkamer
 • handgemaakt door vakkundige houtsnijders
 • ontwerp van Pana Design uit Thailand
 • 100% donker notenhout
 • schroeven worden meegeleverd

69,00 incl. btw

Extra informatie over Snappy wandhaak (set van 4) – Pana Objects

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Snappy wandhaak – set 4 stuks

De set van de Snappy knoop wandhaak bestaat uit vier wandhaken in de vorm van grote knopen. Gemaakt van het fijnste esdoorn of notenhout, kun je er gemakkelijk tot 2 kg aan gewicht aan hangen. Perfect voor jassen, tassen, shawls, handdoeken en ga zo maar door. Gebruik de houten knopen wandhaken voor je garderobe, in de badkamer, de inloopkast of om in je slaapkamer de mooiste stukken te pronken.

De grote massief houten knopen kun je heel eenvoudig aan de wand bevestigen met schroeven. Deze schroeven zijn in de levering inbegrepen. Je hoeft de 4 Snappy wandhaken natuurlijk niet allemaal op een rijtje te hangen, maar door ze in hoogte te variëren krijg je een heel mooi speels effect. Ze zijn in prachtig notenhout verkrijgbaar. Gebruik je wandhaak Snappy met een kleerhanger dan blijft de mooie houten knoop altijd zichtbaar.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

Snappy is gemaakt door Pana Objects, een kleine groep van ontwerpers en makers in Thailand. Om de beste kwaliteit te leveren, kiezen ze persoonlijk steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product zoals deze wandhaken. Ervaren houtbewerkers bewerken het hout. Het team van Pana zegt: “We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid”.

Met hun verschillende design achtergronden als industrieel-, meubel- en grafisch ontwerper, hebben ze als doel de charme van hout weer terug te brengen in ons moderne leven. De kleine productieruimte is direct achter hun ontwerpstudio. In het maakproces combineren ze het werken met moderne machines met ambachtelijk houtsnijwerk voor een persoonlijke touch. Om de beste kwaliteit te leveren, zoeken ze zelf steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product. We adviseren Snappy met een droge doek of stofwisser schoon te maken.

Formaten:
Ø7 x H3,4 cm

Materiaal:
100% notenhout

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Pana Objects is een kleine groep van 7 ontwerpers en makers in Thailand. Ze ontmoetten elkaar al in 2005 tijdens hun studie aan de Design Academy in Bangkok. Ze deelden daar hun passie richting design en de voorliefde van hout.

Pana Objects

Pana Objects is een kleine groep van 7 ontwerpers en makers in Thailand. Ze ontmoetten elkaar al in 2005 tijdens hun studie aan de Design Academy in Bangkok. Ze deelden daar hun passie richting design en de voorliefde van hout.Pana is het Thaise woord voor bos. Pana Objects betekent dus ‘creaties uit het bos’.Het team van Pana zegt: “We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid”.Met hun verschillende design achtergronden als industrieel-, meubel- en grafisch ontwerper, hebben ze als doel de charme van hout weer terug te brengen in ons moderne leven. De kleine productieruimte is direct achter hun ontwerpstudio. In het maakproces combineren ze het werken met moderne machines met ambachtelijk houtsnijwerk voor een persoonlijke touch. Om de beste kwaliteit te leveren, zoeken ze zelf steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product.

Heeej, dit is ook mooi