Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Stan Editions

De Vlaamse Stan Verstraete is de ontwerper van de Candl Stack opstapelbare kaarsen.

De Vlaamse Stan Verstraete is de grondlegger van het nog jonge Stan Editions, een creatief platform voor kunst en design.

Stan vertelt dat ze objecten met een verhaal ontwerpen. Candl Stacks is een van die designs. Tijdens hun zoektocht naar een nieuwe manier van kaarsen gebruiken, kwamen ze op het idee ze te gaan stapelen.

De Candl Stacks van Stan Editions zijn duurzaam gemaakt -volgens de hoogste normen- in een atelier in Polen. De mensen van dit onafhankelijke atelier hebben al 40 jaar ervaring in het vervaardigen van kaarsen. De makers zijn direct in het ontwerpproces meegenomen. Fraaie moderne en kwalitatief hoogwaardige Stacks zijn het resultaat van deze mooie samenwerking.

Stan: “Met Stan Editions willen we op deze manier ook andere producten op de markt brengen. Telkens door in gesprek te gaan met artisanale experten om nieuwe, mooie & functionele designs te creëren en duurzame partnerships op te bouwen.”

" Door in gesprek te gaan met artisanale experten kunnen we nieuwe, mooie & functionele designs creëren. "

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.