Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Dierenlampen met een Unieke en Exclusieve uitstraling

Altijd al een dierenlamp willen hebben? Kijk dan eens naar de collectie van Hao Shi. Deze handgemaakte lampen zijn er in zes verschillende uitvoeringen.

Allereerst stellen we graag de Rabbits aan je voor. Deze dierenlamp in de vorm van een konijn is bijna op ware grootte en is tot in detail uitgewerkt. Zet ze op een (antiek) kastje, in de vensterbank, op een sidetable, schouw of bijvoorbeeld op een moderne wandkast. De Rabbit tafellampen zijn sfeerlampen die opvallen door het prachtige en niet alledaagse ontwerp. Je hebt de keuze uit een op zijn achterpoten staande, een laag of hoog zittend konijn. Heb jij al een favoriet op het oog?

Of ben je juist een katten- of hondenliefhebber? Dan zijn de Cat en Bulldog lamp iets voor jou.

Het klapstuk uit de Hao Shi collectie is het Lion design sculptuur. Deze imposante leeuw met een lengte van 180 cm is bijna levensecht. In zijn manen zit een subtiele ring met led verlichting.

Zelfs overdag als de design lampen van Hao Shi niet aan staan, zijn het geweldige objecten om naar te kijken. Van deze dierenlampen heb je dus 24 uur per dag plezier.

De dierenlampen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van kunsthars. Dit materiaal wordt als vloeibare substantie in een mal gegoten. Na het droogproces snijdt een zeer ervaren vakman elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Dit is een nogal bewerkelijk proces waardoor het product alleen in kleine aantallen geproduceerd kan worden. Het licht stroomt mooi door de fijne plooitjes van de kraag (of uit de ring bij de Lion) en laat de details van de dieren extra goed zien. De zachte gloed van de lamp geeft direct een warme, gezellige sfeer aan uw interieur. Met duurzaam LED licht.