Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Exclusieve Design Kaarsen

Met exclusieve kaarsen geef je een huis een extra warme gezellige sfeer. Maar hoeveel kaarsen verbruik je in een mensenleven? Een goede kaars is duurder en helaas zal je na verloop van tijd weer een nieuwe moeten kopen. Waarom geen duurzame oplossing daarvoor bedenken?

Dat is de reden dat we de glazen kaarsen van het Deense Studio About in de collectie hebben opgenomen. Ze hebben de vorm van een standaard kaars alleen vul je ze met lampenolie.  Je kunt er een leven lang genieten. Alleen af en toe bijvullen met olie. We hebben ze in 5 kleuren en ze komen steeds in een set van 2 stuks. Uiteraard wel iets duurder in aanschaf maar dat heb je er al heel snel uit. Bovendien zijn ze onderscheidend en opvallend mooi. En wat ook fijn is om te weten: de kaarsen zijn handgeblazen in Europa.

In de Heeej collectie vind je ook de exclusieve kaarsen van Stan Editions. De Vlaamse ontwerper, Stan Verstraete, ontwierp de eerste stapelbare kaarsen met de naam Candl Stack. Elke kaars bestaat uit 4 of 5 onderdelen die je op allerlei manieren op elkaar zet. Maar je kunt er eventueel ook 2 of 3 aparte kaarsen van maken. De losse delen variëren bovendien in kleur. Het resultaat is een steeds wisselend beeld. Het fijne van de Candl Stacks ten opzichte van standaard dikke kaarsen uit één stuk is dat ze mooier opbranden. Elke keer als er een Candl Stack is opgebrand steek je weer een nieuwe aan. Je geniet er dus ook langer van. De totale brandduur is hangt af van het model en is 110 tot 120 uur. Ze zijn verantwoord gemaakt in een atelier in Polen.

De glazen oliekaarsen van Studio About passen in standaard kandelaars. De rubber voet zorgt er voor dat de kaars stevig blijft staan.Met deze sfeervolle design oliekaarsen heeft de architect Mikkel Lang Mikkelsen een moderne en nieuwe draai gegeven aan de klassieke kaars. Ze zijn namelijk gemaakt van glas en je vult ze eenvoudig met lampenolie.
Glazen Oliekaarsen (set van 2) – Studio About
49,95 incl. btw
Opties selecteren
De kadobonnen van Heeej.nl. Verkrijgbaar in diverse waarden.
Kadobon
10,00100,00 incl. btw