Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Moderne Koekoeksklok Ettore – Domeniconi

De Ettore is een koekoeksklok in een modern jasje. Elk uur komt het vogeltje uit zijn huisje om met zijn gezellige koekoeksroep te laten weten hoe laat het is.

Kenmerken moderne koekoeksklok Ettore :

 • ambachtelijke designklok uit Italië
 • elk uur laat de koekoek van zich horen
 • door lichtsensor stil in het donker
 • stel volume zelf in
 • om op te hangen of neer te zetten
 • handgemaakt door klokkenmakers in Italië
 • van degelijk MDF hout
 • kijk ook eens naar de Cuckoo Home clock

269,00 incl. btw

Extra informatie over Moderne Koekoeksklok Ettore – Domeniconi

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Koekoeksklok Ettore

De Ettore is een moderne koekoeksklok die gemaakt is in Italië. De klok bestaat uit een vierkant uurwerk met daarop een vogelhuisje. Elk uur komt de witte koekoek uit zijn huisje om met zijn gezellige koekoeksroep te laten weten hoe laat het is.

Heel fijn is de ingebouwde lichtsensor. Hierdoor blijft Ettore stil zodra het donker is. Je zult dus niet door zijn geluid gestoord worden tijdens je nachtrust. Overigens kun je ook nog het volume zelf instellen.

De prachtige handgemaakte klok kun je natuurlijk aan de wand hangen. Maar gezien zijn formaat (13 cm diep) kun je ‘m eventueel ook als tafelklok gebruiken. Je hoef dus niet per se een flinke spijker in de muur te slaan, maar zet Ettore ook eens op een dressoir of in een open kast.

Deze moderne koekoeksklok is gemaakt van stevig MDF hout en uitgevoerd met een degelijk Quartz uurwerk. Hierin gaan 2 D-batterijen. Deze zitten niet bij de levering.

Extra informatie over het ontwerp en maakproces

Het Italiaanse Diamantini & Domeniconi ontwerpt en maakt al meer dan vijftig jaar bijzondere klokken. In 1965 zijn ze begonnen met het vervaardigen van klassieke modellen. Nu vind je er – door de samenwerking met jonge internationale ontwerpers – vooral eigenzinnige en speelse designs. Het bedrijf maakt alles in eigen huis in de prachtige streek De Marken, Italië.

Ze combineren moderne high tec technieken met het aloude ambacht van klokken maken. Vakmanschap en het gebruik van degelijke materialen zorgt voor een hoge kwaliteit. Tel daarbij het tijdloze design op en je hebt een klok die trends doorstaat en waar je dus lang plezier van zult hebben.

Materiaal:
klok en huisje: MDF
koekoek en wijzers: kunststof

Kleuren:
Koekoek: wit
Witte kast met zwart huisje – wijzers zwart

Formaat:
20 x 13 x H26 cm

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Heeej, dit is ook mooi