Betaalmethodes

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de Heeej webshop te betalen. 

iDEAL
iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland en werkt bij iedere bank hetzelfde. Kies je voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je kiest jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd. Je kunt direct van iDEAL gebruik maken, zonder dat je je daarvoor eerst hoeft aan te melden.

Betalen vanuit België: Bancontact 
Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om via Bancontact te betalen. Je kunt hiermee op elk moment van de dag vlot en veilig betalen. Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode. Volg dan de instructies online samen met je digipass of kaartlezer. Als laatste stap krijg je op je scherm een bevestiging van de betaling.

Overschrijven naar bankrekening  
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via een bank-overschrijving. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een e-mail met alle gegevens die je nodig hebt om de betaling te kunnen voldoen. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen wordt de bestelling verzonden. Vergeet niet je ordernummer te vermelden! 

Creditcard
We accepteren de volgende creditcards: Visa, Mastercard en Maestro.
Plaats je bestelling en kies voor betaling met creditcard.
Vul het creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC - code in.
De gegevens worden ter autorisatie naar de creditcard maatschappij gestuurd.
Je ontvangt een bericht van de creditcardmaatschappij of de transactie akkoord is.
Het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

Apple Pay
Bij Heeej.nl kun je ook afrekenen met de app van Apple pay.  Apple pay werkt op je iPhone. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas en nog veiliger ook. Je betaalt dus alles razendsnel met je telefoon.