Levertijd & verzendkosten

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:  
  • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
  • Tot € 75 betaal je € 4,50
Voor bestellingen naar België:  
  • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
  • Tot € 75 betaal je € 5,95

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.  

Afhalen
Je kunt je order ook afhalen bij ons kantoor aan de Middelste Groes 29d in Heesch. Geef dit wel aan in je bestelling en we sturen een bericht wanneer het klaar staat.

Levertijd
Is het artikel op voorraad en heb je het voor 15.00 uur besteld (maandag - vrijdag), dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Omdat de producten niet in grote oplagen worden geproduceerd geldt voor sommige artikelen een langere levertijd. Dit wordt duidelijk aangegeven op de productpagina. Wanneer je meerdere artikelen bestelt, wordt je bestelling standaard in 1 keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt wanneer je bestelling bezorgd wordt. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.   

Hoe gaat de levering?
Onze artikelen worden door DHL of PostNL bezorgd. Direct na het plaatsen van je order ontvang je een orderbevestiging. Verlaat je bestelling het magazijn dan krijg je bovendien een track & trace-code. Zo weet je altijd wanneer je je bestelling kunt verwachten. 

Bezorger gemist?
Bent je niet thuis? Dan probeert de bezorger het pakket bij de buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk is, dan kan je het normaal gesproken de volgende dag ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.