Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Admiral houten bootje – Small – Boyhood

Heb jij wel eens een bootje van papier gevouwen? Dan herken je de vorm direct in dit houten exemplaar van ontwerper Jakob Burgsø. Een design object om van te genieten en waarvoor geldt: less is more!

Kenmerken houten design bootje Admiral Small:

 • decoratief design object
 • krachtige herkenbare vorm
 • prachtig in alle eenvoud
 • met draaibaar zeil
 • leuk cadeau voor bijvoorbeeld zeilliefhebbers
 • een ontwerp van Boyhood uit Denemarken
 • ca 14 lang en 7 cm hoog
 • combineer ook eens met de Large versie
 • kies uit donker gerookt of licht naturel eiken
 • handgemaakt van FSC gecertificeerd eikenhout

37,60 incl. btw

Extra informatie over Admiral houten bootje – Small – Boyhood

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond begin maart weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Admiral houten bootje – Small

De vorm van dit houten design bootje ‘Admiral’ roept herkenning op. Want iedereen heeft tijdens zijn kinderjaren wel eens zo’n bootje gevouwen. Gewoon van een krant of een ander groot stuk papier. Kranten kregen zo een nieuw leven als ze in creatieve kinderhanden terechtkwamen. Boyhood uit Denemarken laat zich graag inspireren door fijne jeugdherinneringen. Zij zetten de typische vorm van het papieren bootje om een decoratieve accessoire voor in huis. Helemaal handgemaakt van het fijnste eikenhout. Mooi kleinedetail: In het zeil zit een verborgen magneet waardoor je ‘het zeil kunt zetten’.

Dit design object staat prachtig in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Het houten design bootje Admiral Small is de kleinste uitvoering en is ca. 14 cm lang en 7 cm hoog. Combineer ‘m eventueel met de grotere versie: de Admiral Large. Je kunt kiezen uit naturel eiken of donker gerookt eiken. We leveren dit object in een fraaie cadeauverpakking.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood. Hij haalt zijn inspiratie uit mooie jeugdherinneringen en combineert dit met zijn passie voor hout. Uiteraard zijn al zijn ontwerpen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. FSC is de afkorting van Forest Stewardship Council. Dit is een internationale organisatie die staat voor het behouden en onderhouden van bossen wereldwijd. Ze behoeden en houden de biodiversiteit, unieke ecosystemen en andere ecologische en landschappelijke waarden van het bosgebied in stand. Bovendien beschermen en indien mogelijk verbeteren ze het sociale en economische welzijn van de bosarbeiders en lokale gemeenschappen. Het kopen van een product met een FSC label kun je dus met een goed geweten doen.

Het massief eikenhouten bootje is ambachtelijk gemaakt door de beste houtbewerkers in Vietnam. Door alle details is het een bewerkelijk proces. Natuurlijk gebruiken ze daarbij gereedschap maar het blijft veel handwerk. Ook de verdere afwerking zoals het schuren, in elkaar zetten en verpakken kan alleen met de hand.

Maak het bootje met een droge doek of handswiffer schoon, dan blijft deze het langst mooi.

Formaat:
14 x 5,2 x H 7 cm

Kleuren:
naturel eikenhout
donker gerookt eiken

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood.Jakob heeft een grafische achtergrond maar tijdens zijn zoektocht om uit te vinden waar nu toch werkelijk zijn passie lag, kwam hij steeds weer terug bij zijn jeugd. In zijn jonge kinderjaren ging hij namelijk vaak mee naar de werkplaats van zijn vader. Daar vond hij rust in het maken van dingen met zijn handen. Hij raakte gefascineerd van het werken met hout.

Boyhood

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood.Jakob heeft een grafische achtergrond maar tijdens zijn zoektocht om uit te vinden waar nu toch werkelijk zijn passie lag, kwam hij steeds weer terug bij zijn jeugd. In zijn jonge kinderjaren ging hij namelijk vaak mee naar de werkplaats van zijn vader. Daar vond hij rust in het maken van dingen met zijn handen. Hij raakte gefascineerd van het werken met hout.In Boyhood brengt hij deze passie samen met andere fijne jeugdherinneringen. Het eenvoudige speelgoed uit zijn kindertijd vormt namelijk het uitgangspunt van zijn ontwerpen. In het assortiment zie je dan ook houten design objecten die gebaseerd zijn op bijvoorbeeld uit papier gevouwen vliegtuigjes en bootjes, lucifers, ballonhonden, stripboeken etc.Jakob had dan ook geen betere naam dan ‘Boyhood’ voor zijn bedrijf kunnen kiezen. Letterlijk vertaald betekent het namelijk ‘Jongensjaren’ :-) .Bij Boyhood draait alles om kwalitatief hoogwaardig design dat gecreëerd wordt met oog voor detail, liefde voor het materiaal en met een Scandinavische traditie van vakmanschap.De design objecten zijn niet alleen gemaakt om je interieur te verfraaien. Jakob hoopt dat ze ook bij jou mooie herinneringen oproepen die je doen glimlachen.

Heeej, dit is ook mooi