Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Matteo - staand vogelbad & voederschaal - Sossobeach

Matteo is een elegant vogelbad en -voederschaal in één. Het ontwerp bestaat uit een metalen, vrijstaande gebogen houder waarop een schaal bevestigd is. Deze kun je afwisselend gebruiken voor vogelvoer of water. Vogels kunnen er dus eten of drinken en baden.

Kenmerken van Matteo vogelbad cq -voederschaal

 • elegante moderne vormgeving
 • kan in de volle grond of in een pot gezet worden
 • neemt weinig plaats in beslag
 • schaaltje is geschikt voor voer of water
 • met de veerring blijft er geen water in het voer staan
 • ontwerp van Christoph Friedrich Wagner
 • gemaakt in Duitsland dus hoge kwaliteit

95,00 incl. btw

Wissen

Extra informatie over Matteo – staand vogelbad & voederschaal – Sossobeach

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Matteo vogelbad & voederschaal in één

Matteo – staand vogelbad & voederschaal heeft 2 functies in zich. De schaal kun je afwisselend gebruiken voor voer of water. Vogels kunnen er dus eten of drinken en baden. Het ontwerp bestaat uit een metalen, vrijstaande gebogen houder waarop een schaal bevestigd is. Matteo is gemakkelijk overal te plaatsen. Steek ‘m in de volle grond of in een bloempot. Het voederstation past in de tuin, op je terras of balkon en zelfs bij de entree van je huis staat-ie prachtig. Matteo is een vogelbad óf voederplaats in één. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Met de laatstgenoemde veerringen kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad dus niet drassig. De metalen standaard heeft een chique diep donkergroene kleur. De schaal is er in de tinten ivoor, donkergroen of terracotta.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van Matteo – staand vogelbad & voederschaal. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt. Hij woont in Frankfurt en heeft naast architectuur ook een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal.

De liefde voor metaal zie je duidelijk in zijn ontwerpen terug. Matteo wordt kleinschalig geproduceerd door echte vakmensen met veel ervaring op dit vlak. Christoph maakt daarbij graag zelf ook enkele onderdelen. Andere koopt hij in bij partners binnen Europa. Hij hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is Matteo gemaakt van hoogwaardig materialen zoals roestvrij staal, aluminium en messing. Daardoor is het artikel extreem robuust, weerbestendig en wintervast.

Materiaal:
Schaaltje en standaard: metaal

Kleuren:
standaard: diep donkergroen
schaaltje: ivoor, diep donkergroen of terracotta

Formaat:
Staander 18 x H 118 cm – Kom: Ø ca. 11,5 cm

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,50

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Sossobeach - heeej

Sossobeach

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Deze termen zijn het kompas van elk ontwerp. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals messing, eiken, RVS, aluminium of brons verhoogt de functionele, creatieve en emotionele kwaliteit van een product. Kwaliteit leidt tot een lange levensduur en is daarom een ​​elementair onderdeel van duurzaamheid. Alle producten kunnen eenvoudig worden gescheiden qua materialen, gerecycled en hergebruikt. Het spreekt voor zich dat ze alle producten volledig plasticvrij verpakken. Sossobeach streeft naar korte ketens. Daarom maken ze sommige onderdelen van de producten zelf. Andere kopen ze in bij partners binnen Europa. Sossobeach is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main.

Heeej, dit is ook mooi