Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Vogelhuisje Fly Inn - met ophangbeugel - Heeej.nl!

Door verregaande verstedelijking hebben vogels steeds meer moeite om geschikte nestgelegenheden te vinden. Je helpt ze dus echt met het ophangen van een vogelhuisje. Kies een duurzaam gemaakt vogelhuisje zoals dit bamboe Vogelhuisje Fly Inn – met ophangbeugel.

Kenmerken Vogelhuisje Fly Inn – Wand model met ophangbeugel

 • bijzonder nestkastje van duurzaam bamboe
 • hangt aan een stevige zwarte stalen beugel
 • bevestig het aan een muur, schutting of boom
 • bestaat uit 8 bamboe ringen
 • oerdegelijke materialen om extra lang van te genieten
 • er is ook een model voor aan de wand zonder beugel
 • Ø 16 cm – invliegopening 3 cm
 • kleinschalig gemaakt
 • Dutch design van Ilse Bouwens (mede-eigenaar van Heeej.nl)

139,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling. Lees meer

Extra informatie over Vogelhuisje Fly Inn – met ophangbeugel – Heeej.nl!

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond eind oktober / begin november 2022 weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Vogelhuisje Fly Inn –  Wand model

Het vogelhuisje Fly Inn met ophangbeugel is gemaakt om aan een muur, schutting of boom te hangen. Het is dus geschikt voor zowel tuin als balkon. Het bijzondere vogelhuis is gemaakt van bamboe plaatmateriaal. Uit dit materiaal zijn 8 ringen gefreesd die, op elkaar gestapeld, een ronde cilinder vormen. Het vogelhuis hangt aan een stevige houder van metaal. Hierop kunnen de vogels eveneens op uitrusten en aanvliegen.

Bamboe vogelhuisje Fly Inn met ophangbeugel heeft een invliegopening van 3 cm en is geschikt voor kleine vogeltjes zoals pimpelmezen, koolmezen, boomklevers enz.

Door verregaande verstedelijking hebben vogels steeds meer moeite om geschikte nestgelegenheden te vinden. Je helpt ze dus echt met het ophangen van een nestkastje!

Tip: Maak het vogelhuisje 1x per jaar schoon. Je kunt daarvoor de onderzijde eenvoudig losmaken met een bijgeleverd steeksleuteltje. Doe dit bijvoorbeeld begin oktober, want zodra het kouder wordt, gebruiken vogeltjes het ook om te schuilen. Leer hier meer over in onze blog.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Fly Inn is een ontwerp van Ilse Bouwens voor Heeej!. Mocht haar naam je bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-). Ilse is opgegroeid op een boerderij. De liefde voor natuur is haar dus met de paplepel ingegoten. Daarom had ze al langer de wens een serie vogelhuizen te ontwerpen. Maar dan wel het liefst in een afwijkende vorm. Hieruit ontstond de serie Take a Bite, Fly Inn en Peanuts.

De serie is dus gemaakt uit bamboe plaatmateriaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen en heeft een prachtige uitstraling. Het is milieuvriendelijk en duurzaam. Bamboe is namelijk een van de snelst groeiende planten van onze planeet. Het kan wel een meter per etmaal groeien! Bamboe staat bovendien bekend om haar hardheid.

Formaat & Gewicht:
Huis: Ø 16 Hoogte 16 cm
Invliegopening: 3 cm
Ophangbeugel: van wand tot vogelhuis 8,5 cm – Hoogte 2 cm
2,1 kg

Materiaal:
Huis: bamboe voorzien van een matte lak
Ophangbeugel: stevig metaal
Schroeven: rvs

Kleur:
Huis: lichtbruin
Ophangbeugel: zwart

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Heeej! by Studio Ilse Bouwens

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-) .Brabantse rootsDe Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. vogel- en voederhuisjes, lampen, krukjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.MissieIlse wil met Heeej! & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.Interesse in de verkoop?Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van Heeej! by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Stuur ons dan al je bedrijfsgegevens. Dat doe je eenvoudig door te klikken op deze link. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via info@heeej.nl.