Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Voeder- & vogelhuisje De Stijl - Wildlife Garden

LET OP: DIT VOGELHUISJE IS VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING MOMENTEEL NIET UIT VOORRAAD LEVERBAAR. WE KUNNEN ZE PAS VANAF EIND JANUARI WEER LEVEREN.

 

Ben je op zoek naar een modern vogelhuisje maar hoeft het niet allemaal super strak? Dan is dit houten vogel- & voederhuisje iets voor jou! Het is dus een nestkastje en vogelvoederstation in één. Erg handig!

Kenmerken Voeder- & vogelhuisje De Stijl

 • multifunctioneel vogelhuisje
 • gebruik het als nestkastje of vogelvoederstation
 • gemaakt van hout, met veel details
 • ontwerp gebaseerd op De Stijl architectuur
 • echte eyecatcher
 • het hele jaar door te gebruiken
 • origineel cadeau
 • ook verkrijgbaar in Art Deco of Bauhaus vormgeving
 • bevestig direct aan de wand
 • of bestel de speciale zwenkarm of metalen paal extra

WENST U EEN EXEMPLAAR TE RESERVEREN VOOR LEVERING BEGIN 2021? BESTEL DAN GERUST OF KLIK  OP DE LINK ‘LEVERING VIA NABESTELLING’ VOOR MEER INFORMATIE.

59,50 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling. Lees meer

Extra informatie over Voeder- & vogelhuisje De Stijl – Wildlife Garden

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond vanaf eind januari weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Design voeder- & vogelhuisje De Stijl

Het voeder- & vogelhuisje De Stijl  is ontworpen met de typische elementen van De Stijl, een Nederlandse kunstbeweging met bekende leden zoals Mondriaan, Rietveld en Van Doesburg. De Stijl is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog als reactie op alle gruweldaden van deze oorlog. De architectuur worden gekenmerkt door eenvoud, abstractie, horizontale en verticale lijnen en primaire kleuren gecombineerd met zwart, wit en grijs. De huizen hebben geen gelijkenis met de natuur en zijn beperkt tot vierkanten of rechthoeken in primaire kleuren binnen een wit veld.

Vogelhuisje én voederhuisje

Gebruik dit vogelhuis tijdens de winter als een vogelvoederstation en verander het in het voorjaar in een nestkastje. Zo doe je dat:

 • Voor het gebruik als voederhuisje
  Steek de 4 stokjes in de gaatjes bij voederopening zodat de vogels daarop kunnen zitten bij het eten
  Zet het schuifje bij het ronde raampje dicht. Vogels kunnen zo niet meer naar binnen vliegen. Je voorkomt zo dat het voer vervuilt
  Haal de extra bodem eruit en vul het huis met vogelvoer
 • Voor het gebruik als vogelhuisje
  Haal de 4 stokjes weg bij de voederopening
  Zet het schuifje in het ronde raampje open
  Leg de extra bodem erin zodat de vogels daar hun nestje kunnen bouwen

Ophangen of neerzetten?

Er zijn maar liefst 3 mogelijkheden om design voeder- & vogelhuisje De Stijl te plaatsen. We omschrijven ze hieronder:

Bevestiging op de wand
Hang het vogelhuisje direct op de wand. Hiervoor zit een houten houder bij de levering die je aan de muur of een boom schroeft. Daar hang je in een handomdraai het vogelhuis aan op. Wel zo gemakkelijk voor het snel navullen van vogelvoer, het schoonmaken of het wijzigen van nestkastje naar vogelvoederstation.

Bevestiging op paal of zwenkarm
Het vogelhuisje staat ook prachtig op de zwarte metalen paal. Deze is aan een zijde schuin afgekort zodat ‘m gemakkelijk in de tuinaarde of in een flinke pot steekt. Wil je het vogelhuis schoonmaken dan haal je het er gemakkelijk vanaf. De paal komt (in verband met het verzenden) in 3 delen. Woon je op een bovenwoning dan is de metalen zwenkarm heel praktisch. Bevestig ‘m direct bij het raam zodat je goed zicht op hebt op het vogellandhuis. De paal of zwenkarm zijn niet inclusief. Deze bestel je eenvoudig elders in onze shop.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Het vogellandhuis is gemaakt in een samenwerking van het Zweedse Wildlife Garden met ornithologen. Dit resulteerde in dit handgemaakte artikel van massief hout. Het vogelhuis is opgenomen in de collectie van het MOMA in New York.

Formaat:
18,4 x 19,4 x H 24,7 cm
Gewicht:
1kg
Materiaal:
massief hout
Invliegopening:
3 cm
Kleuren:
Wit met blauwe, gele, rode en grijze accenten

 

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,50

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Wildlife Garden

Het idee van Wildlife Garden is geboren uit de prachtige omgeving op het schiereiland Bjäre in het zuiden van Zweden. Hier vind je die typische kleine Zweedse huisjes, weilanden, velden en een grote biologische variëteit.Wildlife Garden schakelde ornithologen in voor het ontwerp van de vogelhuisjes. Deze zien er dan ook mooi uit én zijn perfect op vogels afgestemd.Het ontwerp en de ontwikkeling zijn gericht op datgene wat echt Zweeds is, namelijk hoogwaardig en professioneel handwerk. Ze ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met de makers. Bovendien stellen ze hoge eisen aan functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.Als tuinvrienden leven ze dicht bij de natuur. Daarom is het respect voor het milieu tijdens het productieproces hoog. Zo evalueren ze het natuurlijk effect op het milieu bij het kiezen van materialen, kleuren, verpakkingen en andere componenten.De makers van Wildlife volgen de gedragscode met betrekking tot de arbeidsomstandigheden.Vakkundige handwerkers in het Verre Oosten maken de vogelhuizen van Wildlife Garden.