Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Become a reseller of Studio Ilse Bouwens

logo Studio Ilse Bouwens by Heeej.nl

Heb je een winkel en/of webshop? Dan is het mogelijk de artikelen die je vindt onder Studio Ilse Bouwens, in te kopen (en dus niet de andere merken!).
Ilse is mede-eigenaar van consumentenwebshop Heeej.nl. In 2020 studeerde ze af aan de Arts & Crafs Academy Willem de Kooning in Rotterdam. Nu haar eerste eigen ontwerpen zijn geproduceerd, is ze op zoek naar geschikte verkooppunten.
Ben je geïnteresseerd in de wederverkoop van haar producten? Vul dan het onderstaande formulier in. Nadat we je aanvraag ontvangen hebben, doen we een kleine check. Het is voor ons belangrijk om te zien of er een goede match is en of er niet al een verkooppunt in de directe omgeving is.

Do you have a (web)shop then you can buy the products you find under ‘Studio Ilse Bouwens’.
Ilse is the co-founder of Heeej.nl, a BtoC webshop. In 2020 she graduated from the Art & Crafts academy Willem de Kooning in Rotterdam. After finishing her first designs, she’s now ready to sell them to other retailers.
Are you interested in reselling her products? Then please fill in the form underneath. After receiving your message we will do a small check. It’s important for us to see if Studio Ilse Bouwens matches and if there are no conflicting resellers already.

"*" geeft vereiste velden aan

Online and/or Offline*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.