Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het team achter Heeej zorgt voor de mooiste designobjecten

Even voorstellen
Wie zijn de mensen achter Heeej? Heeej is geen grote organisatie. We runnen de webwinkel met z’n drietjes. We vinden het wel prettig zo’n klein team want we houden van korte lijntjes en een persoonlijke benadering. We stellen ons graag kort aan je voor.

Ilse Bouwens

In 2020 afgestudeerd van de opleiding Arts & Crafts Willem de Kooning. Ilse is de jongste van het team en het gezicht van Heeej.nl. Als creatieveling zorgt zij voor alle grafische vormgeving inclusief fotografie en styling. Ook alle social mediaberichten vallen onder haar verantwoordelijkheid. Ze is van alle markten thuis want vaak helpt ze zelfs mee met het verwerken en versturen van de bestellingen. Daarnaast ontwerpt ze producten die ze onder de merknaam Heeej! op de markt brengt.

Ilse: “Ik vind het belangrijk me te omringen met design dat ertoe doet. Heeej gelooft in producten die goed zijn voor mens én natuur. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur in harmonie kunnen samenleven.”

Anna van Dongen – Bouwens

Inderdaad familie van Ilse en getrouwd met Hans (zie hieronder). Anna heeft in 2002 het succesvolle Abodee opgericht. Tot aan de verkoop medio 2017, was ze eindverantwoordelijke voor deze groothandel in moderne woonaccessoires en gift items. Met haar ervaring coacht ze nu Heeej op het gebied van bijvoorbeeld webshop, marketing communicatie, administratie en de in- en verkoop.

Anna: “Wij van Heeej zijn ‘nature lovers’. Daarom hebben we duurzame keuzes gemaakt in ons concept. Met de designs van Ilse schaf je iets bijzonders aan, waar je heel lang van kunt genieten.”

Hans van Dongen

In de 80er jaren (van de vorige eeuw!) ontwierp Hans de eerste woordklok ter wereld. Een klok dus die de tijd in woorden weergaf. In die tijd spectaculair. Binnen Heeej.nl is hij verantwoordelijk voor de logistiek en productie en bovendien zorgt hij dat alles op rolletjes loopt. Ook niet onbelangrijk: hij heeft twee rechterhanden die bijna alles voor elkaar krijgen. Hans houdt van netwerken en is een kei in plannen.

Hans: “Het idee achter Heeej is een logisch gevolg van de ontwikkelingen op dit moment qua maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Ik vind het op z’ n minst opmerkelijk dat er nog niet een gelijkwaardige webwinkel zoals Heeej te vinden is.”

Design met een goed gevoel.

Heeej wil met haar concept terug met de voeten op aarde. Weg van verspillingen door overproductie. En juist aandacht voor de natuur en mens. Dit begint o.a. met een kleinschalig en/of ambachtelijk maakproces.

Heeej wil weg van een wegwerpmaatschappij. Om dit te realiseren moeten we bewuster kiezen. Kiezen voor duurzaam design dat er werkelijk toe doet en ervoor gemaakt is om langer van te genieten. Kiezen voor design met een goed verhaal en daardoor automatisch kiezen voor een betere en schonere wereld.

Wij hebben de eerste stap gezet. Doe je ook mee?

De vazen van Studio About zijn stuk voor stuk met de hand geblazen door zeer ervaren vakmensen.

Heeej, graag 5% korting op je eerste bestelling???

Ontvang marketingberichten die je mogelijk interessant vindt.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan deze opties op elk moment bijwerken door op de uitschrijflink in de voettekst van onze e-mails te klikken en via het gedeelte Mijn account. Als je hieronder klikt, ga je ermee akkoord dat we je gegevens kunnen verwerken in overeenstemming met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Laat dan je e-mailadres achter. Je ontvangt daarna een e-mail met je VIPcode voor een korting op je eerste bestelling*. Bovendien houden we je voortaan op de hoogte over nieuwe producten, speciale aanbiedingen & ander nieuws.

* Deze korting is eenmalig

Waar zit Heeej?

We zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in het Brabantse Heesch. Je kunt hier eventueel ook zelf je order ophalen.

Kom gerust naar onze showroom in het geval je het te bestellen artikel graag eerst live wenst te zien. Svp wel vooraf even een afspraak maken.

Ga voor onze bedrijfsgegevens naar de contactpagina.