Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Design Voederhuisjes

Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

Pluk een paar klaprozen en margrieten. Zet ze in de Bubble Tube vaas en je voelt de zomer in huis. De handgeblazen design vaas staat op een losse transparante cylinder waardoor de vaas lijkt te zweven.De handgeblazen Bubble Tube vaas is uitermate geschikt voor een veldboeket of enkele mooie (voorjaars)takken.
Bubble Tube vaas – Studio About
74,00 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Flower Tube vaas Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Tall – Handed By
59,95 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Mid – Handed By
62,95 incl. btw
Opties selecteren
Spire bloempot Big – Handed By
69,95 incl. btw
Opties selecteren
My Superhero vaas Gouden rand – Jasmin Djerzic
175,00 incl. btw
Opties selecteren
De Drops design schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.De platte Drops design schalen zijn prachtig om als kunstwerkje ergens neer te zetten. De schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.
Drops design schaal plat 25 cm – Olav Slingerland
115,00 incl. btw
Opties selecteren
Door de smalle hals van de Clay vaas heb je maar weinig bloemen nodig voor een mooi arrangement, De zachtgroene bovenkant zorgt voor een mooie overgang van de bloemen naar de witte onderzijde.Bloemen brengen leven in huis. Zet ze in deze prachtige Clay design vaas om er extra van te genieten.
Porseleinen Clay vaas – Studio Harm & Elke
99,00 incl. btw
Opties selecteren
Deze prachtige Insecten vaas van Studio Harm & Elke is een vaas met een perfecte hoogte. De porseleinen design vaas is volledig met de hand gemaakt in Nederland.Deze prachtige witte Insecten vaas van Studio Harm & Elke is een vaas met een perfecte hoogte. De porseleinen design vaas is volledig met de hand gemaakt in Nederland.
Insecten vaas Porselein – Studio Harm & Elke
89,00 incl. btw
Opties selecteren
De Sparrow family bestaat uit 3 houten mussen: papa de grootste, mama het middelste formaat en baby sparrow is natuurlijk de kleinste.
Sparrow Family (set van 3) – Novoform
124,85 incl. btw
Opties selecteren
Alt-tekst (tekst die deze media beschrijft) verbetert de toegankelijkheid voor mensen die geen afbeeldingen op webpagina's kunnen zien, inclusief gebruikers die schermlezers gebruiken of verbindingen met lage bandbreedte hebben.De mussen van kunsthars van de Sparrow X klok hebben veel met de hand uitgewerkte details zoals de veertjes, het staartje en de oogjes. Hier van de zijkant gezien.
Sparrow klok – Hao Shi
195,00 incl. btw
Opties selecteren
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
65,00 incl. btw
Opties selecteren
De Piso vaas van Olaf Slingerland is er in 2 maten. Het is een moderne vaas met een gebogen lange hals waarin een paar bloemen of takken prachtig staan.
Piso vaas Large – Olav Slingerland
110,00 incl. btw
Opties selecteren
De stoere Gear vaas van Floris Hovers is geschikt voor een mooie bos bloemen. De kleur geel brengt het zonnetje in huis.
Gear vaas – Cor Unum
97,00 incl. btw
Opties selecteren
Elephant couple is een set van 2 design olifanten. Ze geven een prachtig natuurlijk accent aan je interieur. Gemaakt van 100% essenhout.
Elephant couple (set van 2) – Novoform
94,00 incl. btw
Opties selecteren
Je kunt de zwart houten Sphere container gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen. Gemaakt in de EU.De naturel eikenhouten Sphere is een ronde bol die bestaat uit 2 gelijke delen. Het is een prachtig object voor in de badkamer. Alt-tekst bewerken
Sphere houten design bol – Kristina Dam
129,00 incl. btw
Opties selecteren
Door de 4 gaatjes van de houten Snappy knoop zit een veter van leer. Hang je mooiste kleding, tassen of sieraden aan deze design hanger.De Snappy wandhaak is gemaakt uit het mooiste notenhout en afgewerkt met een leren veter.
Snappy wandhaak (set van 4) – Pana Objects
59,0069,00 incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.De zachtroze Bole vaas is een flinke porseleinen vaas met een bijzondere textuur aan de buitenzijde. Perfect voor lange takken. Ontwerp Truly Truly.
Bole design vaas Medium – Cor Unum
319,50 incl. btw
Opties selecteren
Met 4 glazen kaarsen in een mooie kandelaar heb je direct een sfeervol hoekje.
Glazen Oliekaarsen (set van 2) – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Deze klok heeft dan wel de naam Cuckoo maar daarmee wordt je wel een beetje op het verkeerde been gezet. Elk uur komt er een koekoek te voorschijn, maar deze laat een vrolijk gefluit horen. Het is een strak uitgevoerde klok in de kleur lichtgrijs. Op de muur is nog een extra vogeltje bevestigd om zo de klok nog specialer te maken.De Cuckoo X klok van Hao shi is een moderne strak vormgegeven koekoeksklok. Het huisje heeft weinig details. 1 koekoek bevestig je op de muur en blijft dus altijd in het zicht. De andere koekoek laat zich elk zien en horen.
Cuckoo klok Home – Hao Shi
215,00 incl. btw
Opties selecteren
Ilse heeft de design klok Shady in haar handen. Je ziet de prachtige nerven in het hout van deze moderne klok met witte wijzers. Alt-tekst bewerkenDe naam van deze klok is 'Shady', het Engelse woord voor schaduw. Voor de uren zijn heel geraffineerd 12 vlakken uit de houten wijzerplaat gesneden.
Shady klok – Pana Objects
109,00119,00 incl. btw
Opties selecteren
Long legs kandelaar (set van 2) – Jasmin Djerzic
35,0039,00 incl. btw
Opties selecteren
De design vogelvoerschaal Matteo is gemaakt van robuust metaal. Gebruik m voor water of voor vogelvoer. De schaal staat op een hoge poot, veilig voor katten.Zie jij hem ook al staan in jouw tuin deze prachtige vogelvoederschaal Matteo? De ivoorwitte schaal rust op een diep donker groene standaard. Alles van oerdegelijk metaal.
Matteo – staand vogelbad & voederschaal – Sossobeach
95,00 incl. btw
Opties selecteren
De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Dit geeft een subtiel zwevend effect.De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Modern design vaasje van Studio About.
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Voor elk Standing Bulb vaasje - laag heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en stijlvol stilleven van te maken.1 Bloemetje voldoet in de Standing Bulb. Dit stijlvolle design vaasje bestaat uit een gekleurd glazen bolletje dat rust op een transparante cilinder
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De eenvoud van het ontwerp maakt dat de porseleinen klok past in allerlei interieurs zoals ook op een wand met pure materialen.Deze porseleinen design wandklok van Studio Harm & Elke is een exemplaar zonder al te veel opsmuk. Maar dat maakt 'm nou juist zo mooi!
Porseleinen design klokje S – Studio Harm & Elke
55,00 incl. btw
Opties selecteren
Milla is dus een vogelbad óf voederplaats. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Hiermee kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad niet drassig.Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van design vogelvoederstation Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt.
Milla – hangend vogelbad & voederschaal – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren