Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Design woonaccessoires

De woonaccessoires van Heeej zijn prachtige moderne objecten om naar te kijken en van te genieten. Bijzonder qua vorm en geheel of gedeeltelijk ambachtelijk geproduceerd. Ze zijn tijdloos en passen ze in vrijwel elk interieur. De accessoires zijn heel geschikt als uniek cadeau voor speciale gelegenheden.

In het assortiment met woonaccessoires vind je houten decoratieve design accessoires van Novoform. De massief houten vogeltjes en olifanten zijn ambachtelijk gemaakt door zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam. Door alle details is het een bewerkelijk proces. Natuurlijk gebruiken ze daarbij gereedschap maar het blijft veel handwerk.

Ook de naturel houten containers van Kristina Dam zijn gemaakt van massief hout. Ze zijn met de hand ‘gedraaid’. Beide producten zijn in Denemarken ontworpen en in Europese Unie gemaakt. Ze maken alleen gebruik van eerlijke en duurzame materialen.

Woonaccessoires is wellicht niet de juiste benaming voor de grote design sculpturen van Hao Shi. De bijna levensechte objecten zijn gemaakt van ve kunsthars dat in een mal gegoten wordt.  Als dit helemaal uitgehard is en het sculptuur uit de mal gaat, snijdt een zeer ervaren vakman elk detail nog verder met de hand uit . Gezien dit arbeidsintensieve traject maken ze de Lion en Deer alleen op aanvraag.

De Sparrow family bestaat uit 3 houten mussen: papa de grootste, mama het middelste formaat en baby sparrow is natuurlijk de kleinste.
Sparrow Family (set van 3) – Novoform
124,85 incl. btw
Opties selecteren
Elephant couple is een set van 2 design olifanten. Ze geven een prachtig natuurlijk accent aan je interieur. Gemaakt van 100% essenhout.
Elephant couple (set van 2) – Novoform
94,00 incl. btw
Opties selecteren
Je kunt de zwart houten Sphere container gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen. Gemaakt in de EU.De naturel eikenhouten Sphere is een ronde bol die bestaat uit 2 gelijke delen. Het is een prachtig object voor in de badkamer. Alt-tekst bewerken
Sphere houten design bol – Kristina Dam
129,00 incl. btw
Opties selecteren
Door de 4 gaatjes van de houten Snappy knoop zit een veter van leer. Hang je mooiste kleding, tassen of sieraden aan deze design hanger.De Snappy wandhaak is gemaakt uit het mooiste notenhout en afgewerkt met een leren veter.
Snappy wandhaak (set van 4) – Pana Objects
59,0069,00 incl. btw
Opties selecteren
De moderne Criss Cross kruk weegt 3,7 kg maar door de uitsparing in de zitting pak je 'm gemakkelijk op. Dutch design. Gemaakt in Nederland.Kruk Criss Cross bestaat uit vier identieke gevormde stroken beukenhout die in elkaar gevlochten lijken te zijn. De design kruk is ontworpen door Frederik Roijé.
Criss Cross houten kruk – Frederik Roijé
199,00 incl. btw
Opties selecteren