Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Design Vogelvoederhuisjes

Ben je op zoek naar een design voederhuisje voor vogels? In de Heeej collectie vind je de meest uiteenlopende modellen zoals bijvoorbeeld de hangende versies Dish of Desire of Milla. Ook de staande voederhuisjes van Opossum zijn mooi en handig. En nog een voordeel: doordat de vogels hoog van de grond kunnen eten, zitten ze op veilige afstand van katten.

De Heeej design vogelvoederstations staan prachtig in een moderne tuin of op een hip dakterras en hebben echt een grote aantrekkingskracht op onze gevleugelde vrienden. En wat zo leuk is: Je doet jezelf er ook een groot plezier mee want ze zijn prachtig om te zien! De moderne villa’s zijn duurzaam geproduceerd en oerdegelijk. Ze zijn tijdloos en gaan super lang mee. Dat wordt oneindig genieten. Zo wel voor de vogels als voor jou!

Een voederhuisje is populair bij veel soorten vogels en past in elke tuin. Niet alleen meesjes eten daar graag, maar ook vogels die hun voedsel het liefst laag bij de grond zoeken, zoals de roodborst, merel, mus en winterkoning.

Vogels voer je gerust het hele jaar door. Ze vinden namelijk helaas steeds minder geschikte voedselplekken omdat onze bebouwde kom steeds dichter bebouwd is. Daarbij komt dat de meeste tuintjes niet zo vogelvriendelijk zijn. We hebben namelijk het liefst onderhoudsvriendelijke tuinen met grote terrassen en weinig bomen, bloemen en struiken. Een goed vogelvoederhuisje biedt dan uitkomst.

Kijk ook eens naar onze blog. Daar geven we bijvoorbeeld voedseladviezen voor de 4 verschillende seizoenen. Elk jaargetijde vraagt namelijk enige aanpassing van het voer. Met een gevarieerd menu trek je gegarandeerd veel vogels naar je tuin of terras.

Het DIN A4 Vogelvoederhuisje is een vogelhuisje om op te hangen.Het DIN A4 Vogelvoederhuisje lijkt wel een beetje op een marktkraampje. Het grote dak beschermd het voer enigszins tegen regen.
DIN A4 – Vogelvoederhuisje hangend – Olaf Riedel
59,50 incl. btw
Opties selecteren
In de terrakleurige ring van de Matteo Vetbolhouder hang je 1 of meerdere mezenbollen. Laat de vogels maar komenDe Matteo Vetbolhouder van Sossobeach is een metalen ring die staat op een stevige metalen gebogen poot.
Matteo – Vetbolhouder Staand – Sossobeach
95,00 incl. btw
Opties selecteren
Vetbolhouders saai? Dan ken je de Milla vetbolhouder nog niet! Deze strak vormgegeven houder voor mezenbollen is een plaatje voor in je tuin of op je balkon.Je kunt de Milla vetbolhouder ophangen in een boom, aan het plafond van je balkon of overkapping of aan de wand. Aan jou de keuze.
Milla – Vetbolhouder Hangend – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren
Milla is dus een vogelbad óf voederplaats. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Hiermee kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad niet drassig.Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van design vogelvoederstation Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt.
Milla – hangend vogelbad & voederschaal – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren
De kadobonnen van Heeej.nl. Verkrijgbaar in diverse waarden.
Kadobon
10,00100,00 incl. btw