Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Ada & Ole – Design Spiegel set op Eiken standaard – Sossobeach

Wil je graag altijd een spiegel binnen handbereik? Dan zijn Ada & Ole iets voor jou! De twee design spiegels staan op een fraaie eikenhouten basis en zijn met de hand in kleine series geproduceerd.

Kenmerken van Ada & Ole Spiegel set

 • set bestaande uit 2 design spiegels
 • staan op een basis van Europees wild eikenhout
 • formaat kleine (hand)spiegel Ada 17,5 cm
 • Ole (de grootste) heeft een doorsnede van 22,5 cm
 • basis heeft 2 groeven voor recht of schuin neerzetten
 • spiegels hoeven niet meer opgehangen te wordne
 • altijd binnen handbereik en prachtig om te zien
 • ontwerp van Christoph Friedrich Wagner
 • handgemaakt in Duitsland

76,00 incl. btw

Extra informatie over Ada & Ole – Design Spiegel set op Eiken standaard – Sossobeach

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Spiegelset Ada & Ole

Deze design spiegelset met de namen Ada & Ole staat op een fraaie houten standaard. Zet het duo op een kastje of een tafeltje en klaar ben je. Geen problemen met ophangen, maar gewoon neerzetten dus. En altijd twee spiegels binnen handbereik die bovendien prachtig zijn om naar te kijken.
Ada is de kleinste spiegel, in feite te gebruiken als handspiegel want deze heeft een uitstekend deel waar je ‘m kunt vastpakken. Design spiegel Ada is gemaakt van glas dat op plaatstaal bevestigd is. Het staal is voorzien van een poedercoating waarbij je kunt kiezen uit licht terracotta of warm koper (diameter 17,5 cm). Ole -de grootste van de twee–  heeft een diameter van 22,5 cm, is donkergrijs van kleur en is helemaal rond.
Dit betekent dat u bij deze spiegelset kunt kiezen uit Ole in grijs gecombineerd met Ada in terra of warm koper.
De houten plank die als basis dient met de afmetingen 59 x 10 x 1,8 cm is gemaakt van onbehandeld, Europees wild eiken. De standaard heeft 2 gefreesde groeven. Daardoor kun je spiegel naar smaak neerzetten. In de achterste groef staat de spiegel altijd helemaal recht. De rechterkant van de voorste groef heeft een schuinere hoek waardoor je de spiegel daar automatisch wat schuiner neerzet. Dat kan gewoonweg soms handig zijn.
Hou je van kleurrijk? Draai dan gewoon een van de spiegels om!

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van deze design spiegel set Ada & Ole. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt. Hij woont in Frankfurt en heeft naast architectuur ook een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal.

De liefde voor metaal zie je duidelijk in zijn ontwerpen terug. Matteo wordt met de hand in kleine series geproduceerd door echte vakmensen met veel ervaring op dit vlak. Christoph maakt daarbij graag zelf ook enkele onderdelen. Andere koopt hij in bij partners binnen Europa. Hij hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is Matteo gemaakt van hoogwaardig materialen zoals roestvrij staal, messing en aluminium. Daardoor is het artikel extreem robuust, weerbestendig en wintervast.

Materiaal:
Eiken, glas, plaatstaal met poedercoating

Kleuren:
Standaard: naturel eiken
Ole: donkergrijs – Ada: licht terracotta of warm koper

Formaat:
Standaard: 59 x 10 x 1,8 cm
Ada: 17,5 cm
Ole: 22,5 cm

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug.

Sossobeach

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Deze termen zijn het kompas van elk ontwerp. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals messing, eiken, RVS, aluminium of brons verhoogt de functionele, creatieve en emotionele kwaliteit van een product. Kwaliteit leidt tot een lange levensduur en is daarom een ​​elementair onderdeel van duurzaamheid. Alle producten kunnen eenvoudig worden gescheiden qua materialen, gerecycled en hergebruikt. Het spreekt voor zich dat ze alle producten volledig plasticvrij verpakken. Sossobeach streeft naar korte ketens. Daarom maken ze sommige onderdelen van de producten zelf. Andere kopen ze in bij partners binnen Europa. Sossobeach is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main.

Heeej, dit is ook mooi