Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Studio About

Studio About - heeej

Mikkel Mikkelsen en Soffy Dombernowsky hebben het Deense Studio About opgericht vanuit de ambitie om inspirerende ontwerpen te maken die compromisloos zijn qua materialen, kwaliteit en vormgeving. Ze streven naar tijdloos design: ze geloven in goed doordachte ontwerpen met vormen en materialen die voorbij trends en seizoenen leven en een tijdloze aantrekkingskracht hebben. Logisch gevolg hiervan is dat je niet elk seizoen een nieuwe collectie ziet.

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Dit gaat door tot in de verpakkingen. Ze zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Het materiaal is FSC / RESY gecertificeerd en volledig te recyclen. Overigens werken ze alleen met gecertificeerde fabrikanten samen.

Studio About wil zowel consumenten als bedrijven inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. Daarom creëren ze duurzaamheid en kwaliteit tegen een redelijke prijs. In het streven naar een verantwoorde ontwerpaanpak zijn ze een samenwerking aangegaan met Forest Nation. Door het planten van bomen proberen ze de gemaakte footprint te compenseren.

" We willen iedereen inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. "

Bekijk het werk van Studio About

Pluk een paar klaprozen en margrieten. Zet ze in de Bubble Tube vaas en je voelt de zomer in huis. De handgeblazen design vaas staat op een losse transparante cylinder waardoor de vaas lijkt te zweven.De handgeblazen Bubble Tube vaas is uitermate geschikt voor een veldboeket of enkele mooie (voorjaars)takken.
Bubble Tube vaas – Studio About
74,00 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Flower Tube vaas Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Met 4 glazen kaarsen in een mooie kandelaar heb je direct een sfeervol hoekje.
Glazen Oliekaarsen (set van 2) – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Dit geeft een subtiel zwevend effect.De gekleurde glazen bol van het Standing Bulb vaasje hangt in een transparant glazen sokkel. Modern design vaasje van Studio About.
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren
Voor elk Standing Bulb vaasje - laag heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en stijlvol stilleven van te maken.1 Bloemetje voldoet in de Standing Bulb. Dit stijlvolle design vaasje bestaat uit een gekleurd glazen bolletje dat rust op een transparante cilinder
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
47,00 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.