Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Studio About

Mikkel Mikkelsen is de ontwerper van het DeenseStudio About

Mikkel Mikkelsen en Soffy Dombernowsky hebben het Deense Studio About opgericht vanuit de ambitie om inspirerende ontwerpen te maken die compromisloos zijn qua materialen, kwaliteit en vormgeving. Ze streven naar tijdloos design: ze geloven in goed doordachte ontwerpen met vormen en materialen die voorbij trends en seizoenen leven en een tijdloze aantrekkingskracht hebben. Logisch gevolg hiervan is dat je niet elk seizoen een nieuwe collectie ziet.

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Dit gaat door tot in de verpakkingen. Ze zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Het materiaal is FSC / RESY gecertificeerd en volledig te recyclen. Overigens werken ze alleen met gecertificeerde fabrikanten samen.

Studio About wil zowel consumenten als bedrijven inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. Daarom creëren ze duurzaamheid en kwaliteit tegen een redelijke prijs. In het streven naar een verantwoorde ontwerpaanpak zijn ze een samenwerking aangegaan met Forest Nation. Door het planten van bomen proberen ze de gemaakte footprint te compenseren.

" We willen iedereen inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. "

Bekijk het werk van Studio About

De glazen oliekaarsen van Studio About passen in standaard kandelaars. De rubber voet zorgt er voor dat de kaars stevig blijft staan.Met deze sfeervolle design oliekaarsen heeft de architect Mikkel Lang Mikkelsen een moderne en nieuwe draai gegeven aan de klassieke kaars. Ze zijn namelijk gemaakt van glas en je vult ze eenvoudig met lampenolie.
Glazen Oliekaarsen (set van 2) – Studio About
34,97 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Flower Tube vaas Laag – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.Voor elke Flower Tube heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en kleurrijk stilleven van te maken.
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
Wat een prachtig subtiel glazen vaasje is dit Standing Bulb vaasje van Studio About. Hier in lichtgeel met een transparante voet.Het Standing Bulb vaasje bestaat uit een los glazen bolletje in de kleur groen dat staat op een transparante cilinder.
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
Slechts 1 bloemetje heeft het Standing Bulb vaasje nodig om te kunnen stralen. Perfect geschikt voor een mooie tafelsetting.Wil je een klein hoekje in de kast opfleuren? Zet er dan eens een Standing Bulb vaasje in en vul het met enkele kleurige bloemetjes.
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.