Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Studio Ilse Bouwens

Ontwerpster Ilse Bouwens tussen haar Connection Clamp Lampen. Design lampen waarmee ze afstudeerde.

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl 🙂 .

Brabantse roots

De Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.

Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. vogel- en voederhuisjes, lampen, krukjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.

Missie

Ilse wil met Heeej.nl & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.

Interesse in de verkoop?

Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van Heeej by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Klik dan op ‘Become a reseller’ links bovenin de donkergroene balk. Vul dan de gevraagde gegevens in en je krijgt zo spoedig mogelijk een bericht. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via info@heeej.nl.

" Ik wil consumenten inspireren om bewuste duurzame keuzes te maken. "

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.