Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Studio Ilse Bouwens

Ontwerpster Ilse Bouwens tussen haar Connection Clamp Lampen. Design lampen waarmee ze afstudeerde.

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl 🙂 .

Brabantse roots

De Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.

Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. lampen, krukjes, vogelhuisjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.

Connection Clamp Lamp

Heeej.nl heeft de eer haar eerste serie lampen te mogen presenteren. De Connection Clamp Lamp, kortweg CCL, is een bijzondere sfeerlamp in vele opzichten. Allereerst kun je ‘m aan de wand hangen of als staande design lamp gebruiken. Maar vooral de techniek is opmerkelijk. De kunststof ‘kap’ heeft aan beide kanten geleiders. Door de gekleurde kap in de 4 losse buisjes te klikken ontstaat er een verbinding waardoor de elektriciteit kan doorstromen.

Missie

Ilse wil met Heeej.nl & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.

Maakproces

Haar lampen zijn gemaakt in samenwerking met een specialistisch verlichtingsbedrijf in ‘s-Hertogenbosch. Het samenstellen van de zwarte buislampjes en het verpakken doet ze zelf samen met haar familie.  Ook de verpakking komt uit Brabant en is net zoals de lampenkap te recycleren. Er is gebruik gemaakt van LED licht dat zo wie zo duurzaam is.

Interesse in de verkoop?

Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de Connection Clamp Lamp in je eigen winkel of webshop? Neem dan contact met Ilse op via info@heeej.nl.

" Ik wil consumenten inspireren om bewuste duurzame keuzes te maken. "

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.