Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Archie Mirror – Design spiegel – House Raccoon

Deze design spiegel is helemaal met de hand gemaakt in Antwerpen. De glazen spiegel staat op een stevige standaard van gipscomposiet..

Kenmerken Archie Mirror:

 • mooie design spiegel
 • op stevige standaard
 • prachtig om te zien
 • maar ook fijn om te gebruiken
 • materiaal: gipscomposiet met marmer- of steenlook
 • volledig handgemaakt in België door House Raccoon
 • House Raccoon plant voor elke verkocht item een boom

44,90 incl. btw

Extra informatie over Archie Mirror – Design spiegel – House Raccoon

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Archie Mirror

Design spiegel Archie bestaat uit een losse (glazen) spiegel die staat op een stevige standaard van gipscomposiet. De gleuf in de standaard is ietwat schuin zodat de spiegel achterover leunt. Archie is perfect als make up spiegel. Maar ook in de hal op een kleine kastje of plankje is het een mooie aanvulling. Kun je voor je de deur uitgaat nog even een laatste blik in de spiegel werpen. Of zet mooie Archie eens in de woonkamer ter decoratie.

De standaard van design spiegel Archie is er in 3 kleuren te weten: White Marble, Black Marble en Sandy Beige. Het gaat hier overigens over een ‘marmer look’ en geen echt marmer, maar het ziet er bijna als echt uit. Bovendien voelt het ook redelijk zwaar. De standaards zijn handgemaakt in Antwerpen en daardoor is elk exemplaar uniek.
Archie is maatschappelijk verantwoord gemaakt. Want wist je dat voor elk verkocht exemplaar er in Afrika een boom geplant wordt?

Schoonmaaktips

De producten van House Raccoon zijn gemaakt van gipscomposiet. Het materiaal is erg sterk, waterdicht en heeft een zacht gevoel. Hoe reinig je je gipscomposietproducten? Probeer eerst het vuil af te wassen met water en indien nodig een klein beetje zeer milde zeep. Lukt dat niet, dan kan heel fijn schuurpapier (1000+) een oplossing zijn. Werk je geschuurde product af door het hele product nat te maken en het weer volledig en gelijkmatig te drogen met een zachte handdoek.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

House Raccoon werkt vanuit hun atelier in Antwerpen. Elk artikel dat ze maken, start met een eenvoudig idee of enkele handgetekende schetsen. Daarna ontwikkelen ze 3D-modellen en maken ze mallen van de hoogste kwaliteit siliconen. Vervolgens mengen ze het gipscomposiet op kleur. Ze gieten dit met de hand in de mallen. Hierdoor ontstaan de mooiste artikelen zoals de spiegel Archie en de pinguïns Ollie en Alfi. Door de speciale mengtechnieken van House Raccoon lijkt het uitgeharde materiaal op steen, graniet of zelfs op marmer.

Materiaal & kleur:
Hoogwaardig gipscomposiet & glas
Verkrijgbaar in White Marble, Black Marble, Sandy Beige

Formaat & gewicht:
7 x 21 x H 23,1 cm/ 0,940 kg

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Nathan en Anneleen zijn de oprichters van House Raccoon. Ze maken hun designs met de hand van gipscomposiet. Hun atelier is in Antwerpen.

House Raccoon

Anneleen Durnez en Nathan Noëth zijn de oprichters van House Raccoon. Samen met designer Clémence van den Haute en studio kunstenaar Katrijn Roels maken ze de mooiste design woonaccessoires. De ontwerpen zijn sprankelend, fris en minimalistisch.

Missie met een lach

De missie van House Racoon is inspireren tot verandering, de wereld groener te maken en bovendien een glimlach op het gezicht van mensen te toveren.

Dit doen ze door alles zelf met de hand te maken in hun eigen atelier in Antwerpen. Het team heeft een duidelijke visie op een betere sociale en duurzame wereld waar ze hun eigen steentje aan willen bijdragen.

Plant een boom

En dan nog iets waar je heel blij van wordt: voor elk verkocht product wordt één boom geplant. Ze planten deze in sociale boomplantprojecten net ten zuiden van de Sahara. Denk aan landen zoals Ghana Ethiopië en Senegal. Dankzij dit project zijn er door House Raccoon meer dan 37000 bomen geplant! Het bedrijf verbetert op deze manier zowel de klimaat- als de algemene leefomstandigheden van de families die daar wonen.

Met het kopen van House Raccoon artikel koop je dus niet alleen een tof design voorwerp, je werkt ook mee aan een betere en groenere planeet.

Maakproces
Elk artikel dat Raccoon maakt, start met een eenvoudig idee of enkele handgetekende schetsen. Daarna ontwikkelen ze 3D-modellen en maken ze mallen van de hoogste kwaliteit siliconen.Vervolgens mengen ze het gipscomposiet op kleur. Ze gieten dit met de hand in de mallen. Hierdoor ontstaan de mooiste artikelen zoals de spiegel Archi en de pinguïns Ollie en Alfi. Door de speciale technieken die House Raccoon gebruikt lijkt het uitgeharde materiaal op steen, graniet of zelfs op marmer.

Heeej, dit is ook mooi