Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

BolBi design Kruk – Stof Moss – Heeej! by Studio Ilse Bouwens

De BolBi is een Bijzondere kruk die uit twee (=Bi) componenten is samengesteld. De solide bolle kruk zit verrassend lekker en zorgt ervoor dat je goed recht blijft zitten.

Kenmerken BolBi design kruk

 • robuuste design kruk
 • echte alleskunner: past overal in huis of op kantoor
 • heeft een actieve zit
 • helemaal in Nederland gemaakt
 • solide (10 kg) en oerdegelijk
 • bekleed met stof van het Nederlandse Keymer
 • uit voorraad leverbaar in stof Moss in 2 kleuren
 • op aanvraag in andere kleuren te leveren; kom dan naar de showroom
 • ook verkrijgbaar in stof Lima (platweefsel)
 • ontwerp van Ilse Bouwens (mede-eigenaar van Heeej.nl)

399,00 incl. btw

Extra informatie over BolBi design Kruk – Stof Moss – Heeej! by Studio Ilse Bouwens

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

BolBi Design Kruk – Stof Moss

Deze robuuste design kruk BolBi is ontstaan door de ontmoeting van twee elementen met contrasterende eigenschappen. De bolle vorm van de zachte maar stevige zitting wordt als het ware gevormd door het robuuste metalen onderstel. ‘Bi’ uit de naam BolBi staat voor die twee componenten. ‘Bi’ staat ook voor ‘Bijzonder’ want dat is deze design kruk wel degelijk. De solide BolBi weegt maar liefst 10 kg.

De moderne BolBi is namelijk een kruk met een actieve zit. De ietwat bolle vorm van de zitting houdt het lichaam, zoekend naar balans, voortdurend in beweging. Deze dynamische manier van zitten versterkt je spieren en zorgt voor en gezonde en natuurlijke houding.

BolBi is een alleskunner. Gebruik ‘m als extra kruk bij je eettafel of in de zithoek. Eventueel kun je BolBi zelfs als voetenbank gebruiken. Ook in de slaapkamer of in een stoere jongenskamer misstaat hij niet. En wat dacht je van je (thuis)kantoor? Kortom: het is een handige kruk die je op veel plekken kunt gebruiken.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Academie Arts & Crafts Willem de Kooning in Rotterdam. Mocht haar naam je bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl 🙂 .

Voor het ontwerp van de robuuste design kruk BolBi ging Ilse op zoek naar de grenzen en mogelijkheden van materiaaleigenschappen . llse: “ik creëer materiaalontmoetingen waaruit een nieuwe functie ontstaat’. Ilse wil met Heeej.nl & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.

De robuuste design kruk BolBi is volledig in Nederland gemaakt door mensen die hun vak verstaan. Uiteraard maken zij gebruik van moderne technieken, maar toch komt er nog steeds veel handwerk aan te pas. De materialen zijn van hoge kwaliteit. De bekleding komt van het Nederlandse Keymer. Kies uit de kwaliteiten Lima of Moss.

Stof Moss is een gebreide velours met daarop een transfer-print. Dit resulteert in een zachte stof met een eigentijdse uitstraling. Deze kwaliteit valt in het Keymer Care & Clean plan. Het innovatieve productieproces zorgt voor een natuurlijke bescherming waardoor vlekken eenvoudig te verwijderen zijn.

BolBi is standaard verkrijgbaar in 2 kleuren uit Moss serie. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Je betaalt hiervoor een toeslag van Euro 30,00. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak en kom naar onze showroom. Dan kunnen we daar de stofstalen met je doornemen.

Formaat & Gewicht:
B 38,5 cm x D 30,5 cm x H 55,5 cm
10 kg

Materiaal:
Onderstel: staal
Vulling kussen: stevig polyether schuim
Stof Moss – gebreid velours

Kleur:
Onderstel: zwart
Stof Moss: 31 sea blue of 41 smoothie green

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Ilse showt hier trots haar ontwerp: het bamboe vogelhuis fly-inn wand model

Heeej.nl! by Studio Ilse Bouwens

Ilse Bouwens graduated from the Arts & Crafs Academy Willem de Kooning in Rotterdam in 2020. Under the brand name – Heeej.nl! she develops her own collection. With her designs she wants to inspire people to make sustainable choices. The farm in the South of The Netherlands where Ilse grew up, was an inspiring surrounding. Not only for the nature around her. With residual materials she found in her father’s workshop she could experiment a lot. So she finished her first proto types there. Start reselling now! Are you interested in reselling the Heeej.nl! by Studio Ilse Bouwens collection in your store or webshop? Send us all your company details. You can easily do that by clicking on this link. You can also contact Ilse via b2b@heeej.nl. Over de ontwerpster Ilse Bouwens Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Ilse wil met – Heeej.nl! & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Brabantse roots De Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze haar eerste prototypes realiseren. Interesse in de verkoop? Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van – Heeej.nl! by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Stuur ons dan al je bedrijfsgegevens. Dat doe je eenvoudig door te klikken op deze link. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via b2b@heeej.nl.
Module kan niet worden weergegeven omdat de gevraagde inhoud niet (langer) toegankelijk is. Neem contact op met de beheerder om toegang te krijgen.

Heeej, dit is ook mooi