Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Sossobeach

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug.

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug.

De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Deze termen zijn het kompas van elk ontwerp.

Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals messing, eiken, RVS, aluminium of brons verhoogt de functionele, creatieve en emotionele kwaliteit van een product.

Kwaliteit leidt tot een lange levensduur en is daarom een ​​elementair onderdeel van duurzaamheid.

Alle producten kunnen eenvoudig worden gescheiden qua materialen, gerecycled en hergebruikt. Het spreekt voor zich dat ze alle producten volledig plasticvrij verpakken. Sossobeach streeft naar korte ketens. Daarom maken ze sommige onderdelen van de producten zelf. Andere kopen ze in bij partners binnen Europa.

Sossobeach is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main.

" Uitgangspunt van al mijn ontwerpen is: kwaliteit, tijdloos en duurzaamheid. "

Bekijk het werk van Sossobeach

In de terrakleurige ring van de Matteo Vetbolhouder hang je 1 of meerdere mezenbollen. Laat de vogels maar komenDe Matteo Vetbolhouder van Sossobeach is een metalen ring die staat op een stevige metalen gebogen poot.
Matteo – Vetbolhouder Staand – Sossobeach
95,00 incl. btw
Opties selecteren
Vetbolhouders saai? Dan ken je de Milla vetbolhouder nog niet! Deze strak vormgegeven houder voor mezenbollen is een plaatje voor in je tuin of op je balkon.Je kunt de Milla vetbolhouder ophangen in een boom, aan het plafond van je balkon of overkapping of aan de wand. Aan jou de keuze.
Milla – Vetbolhouder Hangend – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren
Ada & Ole zo heten deze design spiegels van Sossobeach.Pinguïn Ollie neemt een kijkje in de spiegels Ada & Ole van Sossobeach.
Ada & Ole – Design Spiegel set op Eiken standaard – Sossobeach
76,00 incl. btw
Opties selecteren
Milla is dus een vogelbad óf voederplaats. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Hiermee kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad niet drassig.Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van design vogelvoederstation Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt.
Milla – hangend vogelbad & voederschaal – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.