Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Sossobeach

Sossobeach - heeej

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug.

De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Deze termen zijn het kompas van elk ontwerp.

Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals messing, eiken, RVS, aluminium of brons verhoogt de functionele, creatieve en emotionele kwaliteit van een product.

Kwaliteit leidt tot een lange levensduur en is daarom een ​​elementair onderdeel van duurzaamheid.

Alle producten kunnen eenvoudig worden gescheiden qua materialen, gerecycled en hergebruikt. Het spreekt voor zich dat ze alle producten volledig plasticvrij verpakken. Sossobeach streeft naar korte ketens. Daarom maken ze sommige onderdelen van de producten zelf. Andere kopen ze in bij partners binnen Europa.

Sossobeach is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main.

" Uitgangspunt van al mijn ontwerpen is: kwaliteit, tijdloos en duurzaamheid. "

Bekijk het werk van Sossobeach

De design vogelvoerschaal Matteo is gemaakt van robuust metaal. Gebruik m voor water of voor vogelvoer. De schaal staat op een hoge poot, veilig voor katten.Zie jij hem ook al staan in jouw tuin deze prachtige vogelvoederschaal Matteo? De ivoorwitte schaal rust op een diep donker groene standaard. Alles van oerdegelijk metaal.
Matteo – staand vogelbad & voederschaal – Sossobeach
95,00 incl. btw
Opties selecteren
Milla is dus een vogelbad óf voederplaats. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Hiermee kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad niet drassig.Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van design vogelvoederstation Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt.
Milla – hangend vogelbad & voederschaal – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.