Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Cuckoo klok Home – Hao Shi

Dat koekoeksklokken niet ouderwets hoeven te zijn, bewijst Hao Shi. Cuckoo X Home is een design koekoeksklok. Het oorspronkelijk houten huisje is veranderd in een moderne variant zonder opsmuk. Als de koekoek zich laat zien hoor je het gezellige gekwetter van vogels.

Kenmerken Cuckoo klok Home:

 • moderne koekoeksklok met 2 vogels
 • elk uur komt er 1 koekoek uit die van zich laat horen
 • je hoort dan gezellige vogelgeluidjes en dus geen koekoek
 • tweede koekoek vliegt naast de design klok
 • deze bevestig je eenvoudig op de wand
 • tijd waarop de koekoek stil moet zijn is instelbaar
 • kies uit 2 kleuren
 • ook in een Tree variant verkrijgbaar
 • ambachtelijk gemaakt in kleine oplages

230,00 incl. btw

Extra informatie over Cuckoo klok Home – Hao Shi

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Cuckoo klok Home

De Cuckoo klok Home koekoeksklok is echt anders dan een traditionele koekoeksklok. In tegenstelling tot een ouderwets exemplaar met heel veel details heeft deze design klok een sobere vormgeving. Maar er is nog iets bijzonders aan de hand: Naast het huisje van de Cuckoo klok Home is er altijd een extra koekoek te zien die speels naast het huisje fladdert. Deze plak je eenvoudig op de wand met de dubbelzijdige tape die op de achterkant zit.

Nog een groot onderscheid is het geluid. Elk uur wanneer de koekoek uit het huisje komt, hoor je gezellig en rustgevend vogelgekwetter en dus niet een luide koekoek. Heel fijn is dat je ’s nachts niet wakker hoeft te liggen van het geluid. Stel heel eenvoudig op de achterzijde de tijd in waarop de koekoek mag zingen, bijvoorbeeld van 6 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. De klok verzetten doe je met de minutenwijzer.

Extra informatie over het ontwerp en maakproces

Hao Shi maakt de klok en de vogels van deze Cuckoo klok Home koekoeksklok op ambachtelijke wijze van kunsthars. Ze gieten dit materiaal als vloeibare substantie in een mal. Na het droogproces snijdt een zeer ervaren medewerker elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de Hao Shi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.

Het losse vogeltje plak je eenvoudig op een gladde wand. In de klok gaan 3 UM2 batterijen. Ter informatie: Zinkkool batterijen gaan langer mee dan Alkaline batterijen. Schoonmaken met een droge doek of stofwisser.

Materiaal & kleuren:
vogels en huisje kunsthars
vogels wit
huisje lichtgrijs of donkergrijs

Formaat:
huisje 10 x 12,5 x H22 cm
losse vogel 5,5 x 7,5 x H7 cm

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009. Ze richten zich op designs voor home & living.

Hao Shi

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009.  Ze richten zich op designs voor home & living. Het gros van hun ontwerpen zijn wit van kleur. Want, zo vertelden ze ons, wit is puur en stil. Ze willen met hun designs een momentje van rust geven in deze drukke wereld. Wit leidt bovendien niet af. Alle aandacht gaat naar het object.Dieren in de hoofdrol Ze gebruiken dieren als hoofdelement omdat dieren voor verwondering zorgen. Elk beest is uniek en heeft een uitgesproken eigen karakter. Hao Shi observeert het natuurlijk gedrag van dieren en legt dit vast in prachtige ‘kunstwerkjes’ die dienen als luxe interieuraccessoires.Maakproces Hao Shi maakt de sculpturen uit hun collectie op ambachtelijke wijze van kunsthars. Dit materiaal giet men als vloeibare substantie in mallen. Na het droogproces snijdt een ‘meester’ elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de Hao Shi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.

Heeej, dit is ook mooi