Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Moderne klokken met een knipoog naar de natuur. Niet alleen qua vormgeving maar ook qua gebruikte materialen. Maak kennis met de exclusieve design klokken van Hao Shi met dieren in de hoofdrol. De houten wandklokken van het Thaise Pana Objects zijn gemaakt van het fijnste hout.

Waarom een saaie klok als je ook kunt kiezen voor de meest aparte design klokken? Het maakt klok lezen in ieder geval veel leuker. Bovendien hoeft een klok niet alleen functioneel te zijn. Laat het echt een onderdeel zijn van je interieur en zorg voor een mooie eye catcher. En weet je wat de klokkencollectie van Heeej zo extra speciaal maakt? Ze zijn stuk voor stuk met veel liefde, passie en geduld met de hand gemaakt. Dat zie je en dat geeft je direct een goed gevoel. Het zijn mooie design klokken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Ilse heeft de design klok Shady in haar handen. Je ziet de prachtige nerven in het hout van deze moderne klok met witte wijzers. Alt-tekst bewerkenDe naam van deze klok is 'Shady', het Engelse woord voor schaduw. Voor de uren zijn heel geraffineerd 12 vlakken uit de houten wijzerplaat gesneden.
Sale!
Shady klok – Pana Objects
87,1995,20 incl. btw
Opties selecteren
De Sparrow X klok is een bijzondere klok met 3 mussen voor het uurwerk.De mussen van kunsthars van de Sparrow X klok hebben veel met de hand uitgewerkte details zoals de veertjes, het staartje en de oogjes. Hier van de zijkant gezien.
Sparrow klok – Hao Shi
215,00 incl. btw
Opties selecteren
Deze klok heeft dan wel de naam Cuckoo maar daarmee wordt je wel een beetje op het verkeerde been gezet. Elk uur komt er een koekoek te voorschijn, maar deze laat een vrolijk gefluit horen. Het is een strak uitgevoerde klok in de kleur lichtgrijs. Op de muur is nog een extra vogeltje bevestigd om zo de klok nog specialer te maken.De Cuckoo X klok van Hao shi is een moderne strak vormgegeven koekoeksklok. Het huisje heeft weinig details. 1 koekoek bevestig je op de muur en blijft dus altijd in het zicht. De andere koekoek laat zich elk zien en horen.
Sale!
Cuckoo klok Home – Hao Shi
230,00 incl. btw
Opties selecteren
Op de Moon klok Wolf zie je een zwarte wolf (3D) die naar de volle witte maan (de klok) huilt. De wolf is linksonder voor het uurwerk geplaatst.Als het donker is dan geeft het ronde witte uurwerk een Glow in the Dark effect. Moderne design klok met zwarte wolf op de voorgrond.
Sale!
Moon klok Wolf – Hao Shi
180,00 incl. btw
De Moon owl design klok is een volledig handgemaakte klok. Het uurwerk is gegoten van massief kunsthars en dus behoorlijk zwaar. De zwarte uil op de voorgrond houdt de wacht op een zwarte tak (alles in 3D). Een prachtige klok die als het donker wordt een glow in de dark effect geeft.Een zwarte uil gemaakt in 3D op een tak voor de witte ronde klok zit die de maan verbeeldt. Zwarte wijzers geven de tijd aan.
Sale!
Moon klok Uil – Hao Shi
180,00 incl. btw