Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Design Vogelhuisjes & Voederhuisjes

In het assortiment van Heeej.nl vind je moderne design voeder- & vogelhuisjes in diverse uitvoeringen. Sommige zijn uitgerust met porseleinen schaaltjes die je kunt vullen met zaden en/of drinkwater. Bij andere voedertafels strooi je het voer zo op de metalen bodem. Bij de meeste vogelvilla’s kun je zelf een tak toevoegen om zo een natuurlijke landingsplaats te creëren. Vaak zijn er haakjes voorzien voor vetbollen. Het dak zorgt voor beschutting tegen regen en sneeuw.

Onze design vogelvilla’s staan prachtig in een moderne tuin of op een hip dakterras en hebben echt een grote aantrekkingskracht op onze gevleugelde vrienden. En wat zo leuk is: Je doet jezelf er ook een groot plezier mee want ze zijn prachtig om te zien! De design voeder- & vogelhuisjes zijn duurzaam geproduceerd en oerdegelijk. Een aantal nestkastjes zijn gemaakt bij Cor Unum door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle vogelhuizen zijn tijdloos en gaan een leven lang mee. Dat wordt lang genieten. Zo wel voor de vogels als voor jou!

Vogels in de zomer niet meer bijvoeren? Zelfs in dit seizoen kunnen ze wel wat extra’s gebruiken. Het broedseizoen loopt namelijk grofweg van maart tot september. Daarom is ook nu is eiwitrijk voedsel belangrijk. Geef ze bijvoorbeeld meelwormen en mix deze met zonnebloempitten. Denk ook aan voldoende water. Vul schaaltjes met water. Hier kunnen ze uit drinken of lekker in badderen.

Bijvoeren en broeden in stijl? Kijk dan maar eens naar onze collectie design vogelvilla’s en moderne vogelvoederstations.

Lees meer over design voeder- & vogelhuisjes in onze blogs.

Het DIN A4 Vogelvoederhuisje is een vogelhuisje om op te hangen.Het DIN A4 Vogelvoederhuisje lijkt wel een beetje op een marktkraampje. Het grote dak beschermd het voer enigszins tegen regen.
DIN A4 – Vogelvoederhuisje hangend – Olaf Riedel
59,50 incl. btw
Opties selecteren
In de terrakleurige ring van de Matteo Vetbolhouder hang je 1 of meerdere mezenbollen. Laat de vogels maar komenDe Matteo Vetbolhouder van Sossobeach is een metalen ring die staat op een stevige metalen gebogen poot.
Matteo – Vetbolhouder Staand – Sossobeach
95,00 incl. btw
Opties selecteren
Vetbolhouders saai? Dan ken je de Milla vetbolhouder nog niet! Deze strak vormgegeven houder voor mezenbollen is een plaatje voor in je tuin of op je balkon.Je kunt de Milla vetbolhouder ophangen in een boom, aan het plafond van je balkon of overkapping of aan de wand. Aan jou de keuze.
Milla – Vetbolhouder Hangend – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren
Milla is dus een vogelbad óf voederplaats. Bij de levering ontvang je zowel een afsluitbaar o-ringetje voor het vogelbad als 2 veerringen van messing. Hiermee kan het vocht uit de kom lopen en wordt het vogelzaad niet drassig.Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van design vogelvoederstation Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt.
Milla – hangend vogelbad & voederschaal – Sossobeach
97,50 incl. btw
Opties selecteren
De kadobonnen van Heeej.nl. Verkrijgbaar in diverse waarden.
Kadobon
10,00100,00 incl. btw