Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Wij van Heeej zijn dol op bloemen. Daarom een ruime collectie met moderne design vazen van allerlei ontwerpers. Stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Van Olav Slingerland, Cor Unum en Jasmin Djerzic handgevormde ‘beauties’ van keramiek. Van Hao Shi voeren we de exclusieve marmeren vazen met vogels. Margriet Foolen is verantwoordelijk voor exemplaren uit duurzaam resthout. Als laatste noemen we de hand geblazen glazen vazen van Kristina Dam en Studio About

Schalen als gebruiksobject of als ‘kunstwerkje’ in huis. In feite kan het met de meeste schalen uit onze collectie. In eerste instantie zijn ze meer geschikt als decoratief element maar natuurlijk kun je er bijvoorbeeld ook fruit op leggen of koekjes in doen. Aan jou de keuze.
Soms kun je ze ook solitair of in groepjes aan de wand hangen zoals de Puntkom serie van Olav Slingerland. Je kunt combineren met formaten en kleuren. Hierdoor ontstaat een origineel en zeer persoonlijk kunstwerk.

gear-vaas-terraroze-cor-unum-heeej.nl
Sale!
Gear vaas – Cor Unum
67,90 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Sale!
Flower Tube vaas Laag – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.Voor elke Flower Tube heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en kleurrijk stilleven van te maken.
Sale!
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
De stijlvolle Colibri gieter staal van Blomus is zo mooi dat je 'm niet ergens achter in een kast weg hoeft te zetten maar juist opvallend in de vensterbank of op je (tuin)tafel mag laten staan.De Colibri gieter van Blomus ligt fijn in de hand.
Sale!
Colibri gieter – Staal – Blomus
45,47 incl. btw
Opties selecteren
De Spire bloempot in de Tall uitvoering is een hele hoge slanke bloempot.Zet eens 2 verschillende Spire bloempotten bij elkaar voor een mooi resultaat.
Sale!
Spire bloempot Tall – Handed By
45,85 incl. btw
Opties selecteren
Een studio opname van de spire bloempotten van Handed by waarbij je duidelijk de hoogte verschillen kunt zien.de Spire bloempotten van Handed by in mid ochre yellow en tall sahara sand kleur.
Sale!
Spire bloempot Mid – Handed By
48,97 incl. btw
Opties selecteren
Zet gerust eens een mooie bos met droogbloemen in de Handed by Spire bloempot.De spire bloempoten van handed by staan ook mooi op de grond naast de bank.
Sale!
Spire bloempot Big – Handed By
53,87 incl. btw
Opties selecteren
De platte Drops design schalen zijn prachtig om als kunstwerkje ergens neer te zetten. De schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.‘Drops’ is een serie schalen met een reliëf: het lijkt alsof er druppels op de schaal liggen. Daarnaast verloopt de kleur van licht naar donker of omgekeerd én gaat hoogglans glazuur over in mat. Door de combinatie van deze 3 disciplines ontstaat er een interessant optisch beeld.
Sale!
Drops design schaal plat 25 cm – Olav Slingerland
104,00 incl. btw
Opties selecteren
De witte Piso design vaas van Olav Slingerland heeft een basis met hoeken terwijl de uitlopende hals rond is.Zet eens 'een boeket van Piso vazen' bij elkaar. Echt prachtig om te zien.
Sale!
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
60,00 incl. btw
Opties selecteren
De Piso design vaas van Olav Slingerland is er in 2 maten.Ilse met de grote Piso Design vaas in haar handen. Hier wordt duidelijk hoe groot de vaas is.
Sale!
Piso vaas Large – Olav Slingerland
100,00 incl. btw
Opties selecteren
Je kunt de zwart houten Sphere container gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen. Gemaakt in de EU.Ilse met de zwarte houten Sphere in haar handen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het formaat van de bol.
Sale!
Sphere houten design bol – Kristina Dam
90,30 incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.Aan de buitenzijde is eerst wit glazuur opgebracht en na het bakken nog een laagje roze. Dat geeft een prachtige zachtroze kleur.
Sale!
Bole design vaas Medium – Cor Unum
223,65 incl. btw
Opties selecteren
Swing 4, een lage brede vaas in de kleur mint groen houden we hier voor een schilderij. Bijzondere vaas van Charlotte Lands heer gemaakt bij Cor Unum.Ook op de vensterbank is de Swing 4 vaas een mooie eyecatcher. Gecombineerd met een kunstwerkje vormt het een mooi geheel.
Sale!
Swing 4 vaas – Cor Unum
53,20 incl. btw
Wat een prachtig subtiel glazen vaasje is dit Standing Bulb vaasje van Studio About. Hier in lichtgeel met een transparante voet.Het Standing Bulb vaasje bestaat uit een los glazen bolletje in de kleur groen dat staat op een transparante cilinder.
Sale!
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren
Slechts 1 bloemetje heeft het Standing Bulb vaasje nodig om te kunnen stralen. Perfect geschikt voor een mooie tafelsetting.Wil je een klein hoekje in de kast opfleuren? Zet er dan eens een Standing Bulb vaasje in en vul het met enkele kleurige bloemetjes.
Sale!
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
32,90 incl. btw
Opties selecteren