Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Wij van Heeej zijn dol op bloemen. Daarom een ruime collectie met moderne design vazen van allerlei ontwerpers. Stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Van Olav Slingerland, Cor Unum en Jasmin Djerzic handgevormde ‘beauties’ van keramiek. Van Hao Shi voeren we de exclusieve marmeren vazen met vogels. Margriet Foolen is verantwoordelijk voor exemplaren uit duurzaam resthout. Als laatste noemen we de hand geblazen glazen vazen van Kristina Dam en Studio About

Schalen als gebruiksobject of als ‘kunstwerkje’ in huis. In feite kan het met de meeste schalen uit onze collectie. In eerste instantie zijn ze meer geschikt als decoratief element maar natuurlijk kun je er bijvoorbeeld ook fruit op leggen of koekjes in doen. Aan jou de keuze.
Soms kun je ze ook solitair of in groepjes aan de wand hangen zoals de Puntkom serie van Olav Slingerland. Je kunt combineren met formaten en kleuren. Hierdoor ontstaat een origineel en zeer persoonlijk kunstwerk.

De stevige solide Gear vaas in een warm gele kleur. Deze combineert prachtig met een mooi kunstwerk.
Sale!
Gear vaas – Cor Unum
77,60 incl. btw
Opties selecteren
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Sale!
Flower Tube vaas Laag – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.
Sale!
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
De stijlvolle Colibri gieter staal van Blomus is zo mooi dat je 'm niet ergens achter in een kast weg hoeft te zetten maar juist opvallend in de vensterbank of op je (tuin)tafel mag laten staan.De Colibri gieter staal van Blomus is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een poedercoating. Dit is de kleur Mourning Dove (warm grijs).
Sale!
Colibri gieter – Staal – Blomus
51,96 incl. btw
Opties selecteren
De Spire bloempot in donkergrijs is een hoge bloempot die met de hand geweven is.De Spire bloempot in de Tall uitvoering is een hele hoge slanke bloempot.
Sale!
Spire bloempot Tall – Handed By
52,40 incl. btw
Opties selecteren
Een studio opname van de spire bloempotten van Handed by waarbij je duidelijk de hoogte verschillen kunt zien.de Spire bloempotten van Handed by in mid ochre yellow en tall sahara sand kleur.
Sale!
Spire bloempot Mid – Handed By
55,96 incl. btw
Opties selecteren
Zet gerust eens een mooie bos met droogbloemen in de Handed by Spire bloempot.De spire bloempoten van handed by staan ook mooi op de grond naast de bank.
Sale!
Spire bloempot Big – Handed By
61,56 incl. btw
Opties selecteren
De Drops design schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.De platte Drops design schalen zijn prachtig om als kunstwerkje ergens neer te zetten. De schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.
Sale!
Drops design schaal plat 25 cm – Olav Slingerland
104,00 incl. btw
Opties selecteren
De witte Piso design vaas van Olav Slingerland heeft een basis met hoeken terwijl de uitlopende hals rond is.Zet eens 'een boeket van Piso vazen' bij elkaar. Echt prachtig om te zien.
Sale!
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
60,00 incl. btw
Opties selecteren
De Piso design vaas van Olav Slingerland is er in 2 maten.Ilse met de grote Piso Design vaas in haar handen. Hier wordt duidelijk hoe groot de vaas is.
Sale!
Piso vaas Large – Olav Slingerland
100,00 incl. btw
Opties selecteren
Je kunt de zwart houten Sphere container gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen. Gemaakt in de EU.Ilse met de zwarte houten Sphere in haar handen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het formaat van de bol.
Sale!
Sphere houten design bol – Kristina Dam
103,20 incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.Aan de buitenzijde is eerst wit glazuur opgebracht en na het bakken nog een laagje roze. Dat geeft een prachtige zachtroze kleur.
Sale!
Bole design vaas Medium – Cor Unum
255,60 incl. btw
Opties selecteren
Swing 4, een lage brede vaas in de kleur mint groen houden we hier voor een schilderij. Bijzondere vaas van Charlotte Lands heer gemaakt bij Cor Unum.Ook op de vensterbank is de Swing 4 vaas een mooie eyecatcher. Gecombineerd met een kunstwerkje vormt het een mooi geheel.
Sale!
Swing 4 vaas – Cor Unum
60,80 incl. btw
Wat een prachtig subtiel glazen vaasje is dit Standing Bulb vaasje van Studio About. Hier in lichtgeel met een transparante voet.Het Standing Bulb vaasje bestaat uit een los glazen bolletje in de kleur groen dat staat op een transparante cilinder.
Sale!
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren
Slechts 1 bloemetje heeft het Standing Bulb vaasje nodig om te kunnen stralen. Perfect geschikt voor een mooie tafelsetting.Wil je een klein hoekje in de kast opfleuren? Zet er dan eens een Standing Bulb vaasje in en vul het met enkele kleurige bloemetjes.
Sale!
Standing Bulb vaasje Laag – Studio About
37,60 incl. btw
Opties selecteren