Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wij van Heeej zijn dol op bloemen. Daarom een ruime collectie met moderne design vazen van allerlei ontwerpers. Stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Van Olav Slingerland, Cor Unum en Jasmin Djerzic handgevormde ‘beauties’ van keramiek. Van Hao Shi voeren we de exclusieve marmeren vazen met vogels. Margriet Foolen is verantwoordelijk voor exemplaren uit duurzaam resthout. Als laatste noemen we de hand geblazen glazen vazen van Kristina Dam en Studio About

Schalen als gebruiksobject of als ‘kunstwerkje’ in huis. In feite kan het met de meeste schalen uit onze collectie. In eerste instantie zijn ze meer geschikt als decoratief element maar natuurlijk kun je er bijvoorbeeld ook fruit op leggen of koekjes in doen. Aan jou de keuze.
Soms kun je ze ook solitair of in groepjes aan de wand hangen zoals de Puntkom serie van Olav Slingerland. Je kunt combineren met formaten en kleuren. Hierdoor ontstaat een origineel en zeer persoonlijk kunstwerk.

De zwarte My Superhero design vaas is gemaakt van keramiek met een mat zwarte glazuurlaag. Zowel de rand als de superhero zijn met goudverf bedekt.De Speelse My Superhero vaas in zwart met goudluster afgewerkt is zonder bloemen al een fantastisch kunstobject om te zien. Zeker tegen zo’n mooie tegel wand.
Sale!
My Superhero vaas met gouden hero – Jasmin Djerzic
Oorspronkelijke prijs was: €225,00.Huidige prijs is: €157,50. incl. btw
De glazen Flower Tube is een moderne en minimalistisch vormgegeven vaas. Opvallend door het zwevende effect.Ook Dahlia’s staan prachtig in de moderne Flower Tube vazen. Samen vormen ze een prachtig ensemble.
Sale!
Flower Tube vaas Laag – Studio About
Oorspronkelijke prijs was: €47,00.Huidige prijs is: €32,90. incl. btw
Opties selecteren
De Flower Tube vaas lijkt te zweven. Hoe dat kan? Hij bestaat uit 2 delen waarbij het gekleurde deel in een transparante glazen cilinder hangt.Voor elke Flower Tube heb je maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en kleurrijk stilleven van te maken.
Sale!
Flower Tube vaas Hoog – Studio About
Oorspronkelijke prijs was: €47,00.Huidige prijs is: €32,90. incl. btw
Opties selecteren
De stijlvolle Colibri gieter staal van Blomus is zo mooi dat je 'm niet ergens achter in een kast weg hoeft te zetten maar juist opvallend in de vensterbank of op je (tuin)tafel mag laten staan.De Colibri gieter van Blomus ligt fijn in de hand.
Sale!
Colibri gieter – Staal – Blomus
Oorspronkelijke prijs was: €64,95.Huidige prijs is: €45,47. incl. btw
Opties selecteren
De Spire bloempot in de Tall uitvoering is een hele hoge slanke bloempot.Zet eens 2 verschillende Spire bloempotten bij elkaar voor een mooi resultaat.
Sale!
Spire bloempot Tall – Handed By
Oorspronkelijke prijs was: €65,50.Huidige prijs is: €45,85. incl. btw
Opties selecteren
Een studio opname van de spire bloempotten van Handed by waarbij je duidelijk de hoogte verschillen kunt zien.de Spire bloempotten van Handed by in mid ochre yellow en tall sahara sand kleur.
Sale!
Spire bloempot Mid – Handed By
Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €48,97. incl. btw
Opties selecteren
Zet gerust eens een mooie bos met droogbloemen in de Handed by Spire bloempot.De spire bloempoten van handed by staan ook mooi op de grond naast de bank.
Sale!
Spire bloempot Big – Handed By
Oorspronkelijke prijs was: €76,95.Huidige prijs is: €53,87. incl. btw
Opties selecteren
De platte Drops design schalen zijn prachtig om als kunstwerkje ergens neer te zetten. De schalen zijn dubbelwandig gegoten met een opening aan de onderzijde waardoor ze ook aan de wand kunnen hangen.‘Drops’ is een serie schalen met een reliëf: het lijkt alsof er druppels op de schaal liggen. Daarnaast verloopt de kleur van licht naar donker of omgekeerd én gaat hoogglans glazuur over in mat. Door de combinatie van deze 3 disciplines ontstaat er een interessant optisch beeld.
Sale!
Drops design schaal plat 25 cm – Olav Slingerland
Oorspronkelijke prijs was: €130,00.Huidige prijs is: €91,00. incl. btw
Opties selecteren
De witte Piso design vaas van Olav Slingerland heeft een basis met hoeken terwijl de uitlopende hals rond is.Zet eens 'een boeket van Piso vazen' bij elkaar. Echt prachtig om te zien.
Sale!
Piso vaas Medium – Olav Slingerland
Oorspronkelijke prijs was: €75,00.Huidige prijs is: €52,50. incl. btw
Opties selecteren
De Piso design vaas van Olav Slingerland is er in 2 maten.Ilse met de grote Piso Design vaas in haar handen. Hier wordt duidelijk hoe groot de vaas is.
Sale!
Piso vaas Large – Olav Slingerland
Oorspronkelijke prijs was: €125,00.Huidige prijs is: €87,50. incl. btw
Opties selecteren
Je kunt de zwart houten Sphere container gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen. Gemaakt in de EU.Ilse met de zwarte houten Sphere in haar handen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het formaat van de bol.
Sale!
Sphere houten design bol – Kristina Dam
Oorspronkelijke prijs was: €129,00.Huidige prijs is: €90,30. incl. btw
Opties selecteren
De Bole vaas van Truly Truly is er in 2 maten en 3 kleuren te weten, wit, zachtroze en geel. Gemaakt van porselein door Cor Unum.Aan de buitenzijde is eerst wit glazuur opgebracht en na het bakken nog een laagje roze. Dat geeft een prachtige zachtroze kleur.
Sale!
Bole design vaas Medium – Cor Unum
Oorspronkelijke prijs was: €319,50.Huidige prijs is: €223,65. incl. btw
Opties selecteren
Een mega grote libelle, een klein slakje en een kevertje sieren deze XXL design schaal van Studio Harm & Elke. Het bord is handgemaakt.Dit grote design bord is handgemaakt van porselein en geillustreerd met tekeningen van insecten.
Sale!
Insecten schaal Large – Studio Harm & Elke
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €55,30. incl. btw
De witte Bole vaas is een hoge porseleinen vaas met een bijzondere textuur aan de buitenzijde. Perfect voor lange takken. Ontwerp Truly Truly.De textuur van de Bole vaas is geïnspireerd op de schors van een Eucalyptus boom. De cylindervorm op een boomstam.
Sale!
Bole design vaas Large – Cor Unum
Oorspronkelijke prijs was: €290,00.Huidige prijs is: €203,00. incl. btw
Swing 4, een lage brede vaas in de kleur mint groen houden we hier voor een schilderij. Bijzondere vaas van Charlotte Lands heer gemaakt bij Cor Unum.Ook op de vensterbank is de Swing 4 vaas een mooie eyecatcher. Gecombineerd met een kunstwerkje vormt het een mooi geheel.
Sale!
Swing 4 vaas – Cor Unum
Oorspronkelijke prijs was: €76,00.Huidige prijs is: €53,20. incl. btw
Het Chipmunk design vaasje is een speels vaasje waarbij een aardeekhoorn een doorzichtig glazen buisje (het vaasje) op zijn rug vasthoudt.Ook de achterkant van het Chipmunk design vaasje heeft mooie details. Je ziet de tot in detail uitgewerkte kleine pootjes die het vaasje vastklemmen. Maar ook de sierlijke staart die tevreden opkrult.
Sale!
Chipmunk met Vaasje achter – Hao Shi
Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €34,97. incl. btw
De witte marmeren Sparrow X vaas is dan wel modern, maar staat ook prachtig in een bohemian interieur. Hier staat hij op een witte rotan stoel. Op de achtergrond zie je de Migrantbird O klok waarbij ganzen om het uurwerk vliegen.De maker van de marmeren design vaas Sparrow X vaas heeft hier het medium formaat in de hand. 2 Mussen gluren aan de zijkant naar buiten.
Sale!
Sparrow X design vaas Medium – Hao Shi
Oorspronkelijke prijs was: €190,00.Huidige prijs is: €124,00. incl. btw
De Sparrow X vaas medium is al prachtig van zichzelf. Met of zonder bloemen een mooi object.Zet een paar mooie takken in de designvaas Sparrow X en je weet niet wat je ziet, zo mooi!
Sale!
Sparrow X marmeren vaas Large – Hao Shi
Oorspronkelijke prijs was: €220,00.Huidige prijs is: €140,00. incl. btw
De Sparrow X vaas Grand is een lage vaas die je kunt gebruiken voor bloemen of planten.Je kunt de Sparrow X vaas Grand ook gebruiken voor een plant.
Sale!
Sparrow X vaas Grand – Hao Shi
Oorspronkelijke prijs was: €250,00.Huidige prijs is: €160,00. incl. btw
Wat een prachtig subtiel glazen vaasje is dit Standing Bulb vaasje van Studio About. Hier in lichtgeel met een transparante voet.Het Standing Bulb vaasje bestaat uit een los glazen bolletje in de kleur groen dat staat op een transparante cilinder.
Sale!
Standing Bulb vaasje Hoog – Studio About
Oorspronkelijke prijs was: €47,00.Huidige prijs is: €32,90. incl. btw
Opties selecteren
De bruinrode carved Insulator vaas van David Derksen heeft een interessante vorm waarbij delen van de buitenkant zijn weggesneden.David Derksen koos voor een nonchalante afwerking van de Insulator carved vaas. Dat je de naden ziet is onderdeel van het ontwerp. Deze benadrukking de belijning.
Sale!
Insulator vaas – Fold carved – Cor Unum
Oorspronkelijke prijs was: €159,00.Huidige prijs is: €111,30. incl. btw
De blauwgroene carved Insulator vaas heeft een industriële vormgeving. De afwerking is nonchalant. Het is een opvallend item in je interieur.Deze grijsblauwe Insulator vaas is een bijzondere vaas: de geribbelde buitenkant is voor een deel verwijderd wat een interessant beeld geeft. De hoge vaas is bovendien behoorlijke zwaar van gewicht.
Sale!
Insulator vaas – Ridge carved – Cor Unum
Oorspronkelijke prijs was: €246,00.Huidige prijs is: €172,20. incl. btw
De kleur van de Drops schalen verloopt van licht naar donker of omgekeerd én gaat hoogglans glazuur over in mat.De verdiepte Drops design schaal is prachtig als 'piece of art' om ergens neer te zetten.
Sale!
Drops keramiek kunstobject 35 cm – Olav Slingerland
Oorspronkelijke prijs was: €210,00.Huidige prijs is: €147,00. incl. btw
De Dual vaas L creme is de hoogste vaas uit de serie. Deze strak vormgegeven vaas kun je aan 2 zijden gebruiken. Handgemaakt van mat glas.De moderne glazen Dual vaas heeft aan de bovenzijde een diepe en aan de onderkant een ondiepe vaas. Design Kristina Dam. Handgeblazen.
Sale!
Dual vaas L Crème – Kristina Dam
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €62,30. incl. btw
De Dual design vaas van Kristina Dam in de kleur zand en maat M. De vaas kun je aan 2 zijden gebruiken. Hier staat de vaas op de lange zijde. De ondiepe en iets bredere kant kun je gebruiken als schaaltje.Ilse laat hier deDual design vaas M zien in crème kleur. De vaas kun je aan 2 kanten gebruiken. Glazen vaas.
Sale!
Dual design vaas M Zand – Kristina Dam
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €62,30. incl. btw
De Dual vaas van Kristina dam kun je als vaas of als schaaltje gebruiken. Hier de terracotta variant.De minimalistische Dual vaas kun je zowel aan de onder- als bovenkant gebruiken. De glazen design vaas past in een modern interieur.
Sale!
Dual design vaas S Terracotta – Kristina Dam
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €62,30. incl. btw