Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Sphere houten design bol – Kristina Dam

De houten Sphere is gemaakt uit massief hardhout. De hand-gedraaide houten ronde bol bestaat uit 2 exact gelijke helften. Gebruik de Sphere om iets in op te bergen of puur als design accessoire ter decoratie.

Kenmerken Sphere houten design bol:

 • prachtig woonaccessoire
 • past in kamer, slaapkamer, badkamer enz
 • je kunt er iets in bewaren
 • gebruik de 2 helften van de bol separaat als losse displays
 • leuk cadeau
 • handgemaakt door vakkundige houtbewerkers in de EU
 • zwart gelakt hardhout

90,30 incl. btw

Extra informatie over Sphere houten design bol – Kristina Dam

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Sphere – houten bol

De Sphere is een prachtige ronde houten design bol. Het is een woonaccessoire dat je puur ter decoratie ergens kunt neerzetten. Maar je kunt er natuurlijk ook wat in doen. Prachtig in de badkamer met wattenschijfjes. Of gebruik de 2 helften apart om je sieraden in uit te stallen. Beide helften hebben een ‘voetje’ dus het maakt niet uit wat de boven- of onderkant is. De Sphere houten design bol is niet geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld onverpakte etenswaren.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces:

Kristina Dam studeerde af van de Royal Danish School of Fine Arts, Architecture and Design in Kopenhagen. In haar ontwerpen zie je dan ook haar voorliefde terug voor minimalistische, grafische lijnen en architectuur.

Ze gebruikt eerlijke, natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde materialen en behandelt die met respect. Het eikenhout dat ze bijvoorbeeld toepast, is ruw en slechts licht geschuurd. Het hele maakproces gebeurt in Europa. Ook alle materialen komen hier vandaan. Kristina Dam werkt onder andere samen met glasblazers en houtbewerkers. De liefde voor echte materialen maakt deel uit van haar Scandinavische ‘design-erfenis’. Een erfenis die ze zeer serieus neemt.

De  houten Sphere is gemaakt van hardhout. De bol is door ervaren houtbewerkers met de hand ‘gedraaid’. Alle producten uit de Kristina Dam collectie zijn in Denemarken ontworpen en in Europese Unie gemaakt door gebruikmaking van eerlijke en duurzame materialen. Door de nerf van het hout is geen enkele bol gelijk aan de andere. Hout is een ‘levend’ materiaal dat bijna onmerkbaar door de tijd heen verandert. Het reageert altijd enigszins op zonlicht, vochtigheid en temperatuur. Maak de Sphere daarom niet met water schoon, maar gebruik een zachte doek of stofwisser.

Formaten & kleur:
Ø12x H15 cm
zwart gelakt hardhout

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Kristina Dam studeerde af van de Royal Danish School of Fine Arts, Architecture and Design in Kopenhagen. In haar ontwerpen zie je dan ook haar voorliefde terug voor minimalistische, grafische lijnen en architectuur.

Kristina Dam

Kristina Dam studeerde af van de Royal Danish School of Fine Arts, Architecture and Design in Kopenhagen. In haar ontwerpen zie je dan ook haar voorliefde terug voor minimalistische, grafische lijnen en architectuur.Ze gebruikt eerlijke, natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde materialen en behandelt die met respect. Het eikenhout dat ze bijvoorbeeld toepast, is ruw en slechts licht geschuurd. Het hele maakproces gebeurt in Europa. Ook alle materialen komen hier vandaan. Kristina Dam werkt onder andere samen met glasblazers en houtbewerkers. De liefde voor echte materialen maakt deel uit van haar Scandinavische ‘design-erfenis’. Een erfenis die ze zeer serieus neemt.De collectie van Kristina Dam herken je aan de basic en grafische vormen. Dit is typisch voor het zogenaamde ‘Nordic Minimalism’. Daar voegt ze een flink deel vakmanschap en liefde voor kleine details aan toe. Met haar producten wil ze echt iets toevoegen aan het interieur: ze wil het een eigen karakter geven.

Heeej, dit is ook mooi