Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Spire bloempot Big – Handed By

Door een mooie samenwerking van het Nederlandse Handed By met vrouwen in Vietnam zijn deze prachtige Spire bloempotten ontstaan. De potten (of moeten we het manden noemen) zijn gemaakt van 50% gerecycled kunststof. In het maakproces is gebruik gemaakt van een bijzondere weeftechniek.

Kenmerken Spire bloempot Big:

 • bloempot met een stekelige buitenkant
 • hand geweven door vrouwen thuis in Vietnam
 • met gebruik van een bijzondere weeftechniek
 • een handige binnenpot is inclusief
 • ook in een Mid en Tall uitvoering
 • kies uit 5 kleuren
 • gemaakt van 50% gerecycled kunststof
 • ontwerp van het Nederlandse Handed By

53,87 incl. btw

Extra informatie over Spire bloempot Big – Handed By

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Spire bloempot Big

De kunststof design bloempot Spire Big is de laagste maar ook de breedste variant uit deze Spire collectie van Handed by. De pot is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 29 cm. Een losse kunststof binnenpot (Ø 21 cm x  H14 cm) is inclusief. Deze hangt in een metalen frame. Je hoeft dus niet de hele plantenmand met potgrond te vullen. Wel zo handig! De bodem is van stevig hout. Voor de Spire bloempot big gebruikt Handed by een zeer bijzondere weeftechniek waarbij men het materiaal steeds draait. Daardoor ontstaat er een interessant en prachtig stekelig reliëf. Op zoek naar een hogere pot? Kies dan voor de kunststof design bloempot Spire Tall.

Extra informatie over ontwerp & maakproces

De Spire bloempotten zijn producten met een goed gevoel. De plantenmanden zijn namelijk allemaal met de hand geweven in Vietnam. De ontwerpers van Handed By werken daarbij niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf. Ze bieden vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde mannen en vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, kunnen ze extra inkomsten genereren door Handed By manden te weven. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda. Leuk detail: aan elke pot hangt een kaartje wie de planter gemaakt heeft. Er staat een fotootje van de maakster op en je krijgt wat meer achtergrondinformatie over haar.

Handed By geeft bovendien gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van de basis van de manden. Hierdoor vertragen ze het proces van het opraken van natuurlijke hulpbronnen op aarde.

Materiaal: Polypropyleen (50% recycled kunststof)
Formaat: Ø 29 x H 30 cm – binnenpot Ø 21 x H 14 cm
Kleuren: Sahara sand (zachtroze) – Champagne (gebroken wit) – Greyish green (licht grijsgroen) – Dark grey (donkergrijs) – Ochre yellow (okergeel)

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Het Nederlandse Handed By is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Spire planter bloempotten. Ze werken direct samen met vrouwen in Vietnam die bijverdienen met het weven in huis eigen huis.

Handed By

Het Nederlandse Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals gerecycled plastic. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.Het design is herkenbaar aan het unieke merk stempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, is eerlijk gemaakt en gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.Handed By werkt niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf die alles met de hand maken. Handed by biedt vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde mannen en vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, genereren ze extra inkomsten door manden te weven. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda.Leuk detail: aan elke pot hangt een kaartje wie de planter gemaakt heeft. Er staat een fotootje van de maakster op en je krijgt wat meer achtergrondinformatie over haar.Handed By geeft bovendien gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van de basis van de manden. Hierdoor vertragen ze het proces van het opraken van natuurlijke hulpbronnen op aarde.

Heeej, dit is ook mooi