Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Handed By

Het Nederlandse Handed By is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Spire planter bloempotten. Ze werken direct samen met vrouwen in Vietnam die bijverdienen met het weven in huis eigen huis.

Het Nederlandse Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals gerecycled plastic. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.

Het design is herkenbaar aan het unieke merk stempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, is eerlijk gemaakt en gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

Handed By werkt niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf die alles met de hand maken. Handed by biedt vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde mannen en vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, genereren ze extra inkomsten door manden te weven. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda.

Leuk detail: aan elke pot hangt een kaartje wie de planter gemaakt heeft. Er staat een fotootje van de maakster op en je krijgt wat meer achtergrondinformatie over haar.

Handed By geeft bovendien gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van de basis van de manden. Hierdoor vertragen ze het proces van het opraken van natuurlijke hulpbronnen op aarde.

" In het maakproces houden we rekening met mens en milieu. "

Bekijk het werk van Handed By

De Spire bloempot in donkergrijs is een hoge bloempot die met de hand geweven is.De Spire bloempot in de Tall uitvoering is een hele hoge slanke bloempot.
Spire bloempot Tall – Handed By
45,85 incl. btw
Opties selecteren
Een studio opname van de spire bloempotten van Handed by waarbij je duidelijk de hoogte verschillen kunt zien.de Spire bloempotten van Handed by in mid ochre yellow en tall sahara sand kleur.
Spire bloempot Mid – Handed By
48,97 incl. btw
Opties selecteren
Zet gerust eens een mooie bos met droogbloemen in de Handed by Spire bloempot.De spire bloempoten van handed by staan ook mooi op de grond naast de bank.
Spire bloempot Big – Handed By
53,87 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.