Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Wildlife Garden

Ilse laat hier het vogelhuisje Art Deco van Wildlife garden zien. Je krijgt zo een goed idee van het formaat.

Het idee van Wildlife Garden is geboren uit de prachtige omgeving op het schiereiland Bjäre in het zuiden van Zweden. Hier vind je die typische kleine Zweedse huisjes, weilanden, velden en een grote biologische variëteit.

Wildlife Garden schakelde ornithologen in voor het ontwerp van de vogelhuisjes. Deze zien er dan ook mooi uit én zijn perfect op vogels afgestemd.

Het ontwerp en de ontwikkeling zijn gericht op datgene wat echt Zweeds is, namelijk hoogwaardig en professioneel handwerk.
Ze ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met de makers. Bovendien stellen ze hoge eisen aan functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Als tuinvrienden leven ze dicht bij de natuur. Daarom is het respect voor het milieu tijdens het productieproces hoog. Zo evalueren ze het natuurlijk effect op het milieu bij het kiezen van materialen, kleuren, verpakkingen en andere componenten.

De makers van Wildlife volgen de gedragscode met betrekking tot de arbeidsomstandigheden.

Vakkundige handwerkers in het Verre Oosten maken de vogelhuizen van Wildlife Garden.

" Het ontwerp en de ontwikkeling zijn gericht op datgene wat echt Zweeds is, namelijk hoogwaardig en professioneel handwerk. "

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.