Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Birdflirt

Ellis Hettinga uit Arnhem is de ontwerpster van de Airborne, het vogelvoederhuis dat ze met haar wijsvinger aanwijst.

BirdFlirt komt voort uit interesse in modern design, tuinontwerp en architectuur, tuinieren en natuurlijk genieten van vogels.

Ellis Hettinga, de initiatiefnemer van BirdFlirt is een fervente tuinier en fan van wilde beplanting binnen strakke kaders.
Ze wil moderne voederhuisjes maken die goed samengaan met de beplanting en het effect zelfs versterken. Dat je een tuin binnenloopt en denkt: WoW……dát is de bedoeling, en daar moeten de huisjes aan bijdragen.

De huisjes en hangers worden met veel plezier ontworpen en gemaakt in Nederland.
Duurzaamheid betekent voor BirdFlirt dat we bewust en met liefde onze producten maken zodat ze lang meegaan en goed zijn voor de vogels.
Alle producten worden met lokale partners gemaakt, door onszelf gecontroleerd, afgewerkt en samengesteld. Kleinschalig en ambachtelijk dus.

" Alle producten worden met lokale partners gemaakt, door onszelf gecontroleerd, afgewerkt en samengesteld. Kleinschalig en ambachtelijk dus. "

Bekijk het werk van Birdflirt

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.