Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Spire bloempot Mid – Handed By

De Spire bloempotten van het Nederlandse Handed By geven je direct een goed gevoel. Niet alleen omdat ze er geweldig uitzien. Ze zijn namelijk met de hand gevlochten door vrouwen in Vietnam die zo thuis wat bij kunnen verdienen. Bovendien gemaakt van 50% recycled plastic.

Kenmerken van Spire Mid bloempot:

 • handgeweven bloempot
 • met een prachtige ‘stekelige’ buitenzijde
 • handige binnenpot inclusief
 • je vult dus niet de hele Spire planter met potgrond
 • in 3 maten leverbaar
 • keuze uit 4 tinten
 • gemaakt van gerecycled kunststof in Vietnam
 • Nederlands ontwerp van Handed By

48,97 incl. btw

Extra informatie over Spire bloempot Mid – Handed By

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Spire bloempot Mid

De moderne plantenmand Spire is een bloempot met een stekelige buitenkant. De Mid is de middelste variant uit deze serie. Hij is 36 cm hoog en heeft een doorsnede van 25 cm. De plantenmand komt met een losse kunststof binnenpot (Ø 18 cm x  H17 cm). Deze hangt in een metalen frame waarin je zo een plant (eventueel met pot) kunt zetten. De bodem is van stevig hout. De Spire Mid collectie bevat 4 verschillende kleuren, dus voor elk interieur wat wils. Op zoek naar een iets hogere of lagere pot? Kies dan voor de Spire Tall of Spire Big.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

De Spire bloempotten zijn producten met een goed gevoel. De plantenmanden worden namelijk allemaal met de hand geweven in Vietnam. Handed By die verantwoordelijk is voor het ontwerp, werkt daarbij niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf.
Zo bieden vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde mannen en vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, worden extra inkomsten gegenereerd door Handed By manden te maken. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda. Leuk detail: aan elke pot hangt een kaartje wie de planter gemaakt heeft. Er staat een fotootje van de maakster op en je krijgt wat meer achtergrondinformatie over haar.
Handed By geeft bovendien gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van de basis van de manden. Hierdoor vertragen ze het proces van het opraken van natuurlijke hulpbronnen op aarde. Door een bijzondere weeftechniek heeft de buitenkant van de moderne plantenmand Spire een verrassende ‘stekelige’ textuur.

Materiaal: Polypropyleen (50% recycled kunststof)
Formaat: Ø 25 x H 36 cm – binnenpot Ø 18 x H 17 cm
Kleuren: Sahara sand (zachtroze) – Greyish green (licht grijsgroen) – Dark grey (donkergrijs) – Ochre yellow (okergeel)

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Het Nederlandse Handed By is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Spire planter bloempotten. Ze werken direct samen met vrouwen in Vietnam die bijverdienen met het weven in huis eigen huis.

Handed By

Het Nederlandse Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals gerecycled plastic. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.Het design is herkenbaar aan het unieke merk stempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, is eerlijk gemaakt en gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.Handed By werkt niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf die alles met de hand maken. Handed by biedt vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde mannen en vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, genereren ze extra inkomsten door manden te weven. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda.Leuk detail: aan elke pot hangt een kaartje wie de planter gemaakt heeft. Er staat een fotootje van de maakster op en je krijgt wat meer achtergrondinformatie over haar.Handed By geeft bovendien gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van de basis van de manden. Hierdoor vertragen ze het proces van het opraken van natuurlijke hulpbronnen op aarde.

Heeej, dit is ook mooi