Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Porseleinen schaaltje voor vogelhuis

Een schaaltje voor in je vogelhuis kan erg handig zijn. Je kunt het vullen met het vogelvoer of water. Zelfs een vetbol kun je er in leggen. Het voordeel van een schaaltje is dat het gemakkelijk schoon te maken is.

We hebben een aantal schaaltjes uit voorraad leverbaar. Lees onder de uitgebreide productomschrijving voor welke vogelvoederhuizen deze geschikt zijn.

9,5019,00 incl. btw

Extra informatie over Porseleinen schaaltje voor vogelhuis

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Schaaltje voor vogelhuis

Een schaaltje voor in je vogelhuis kan erg handig zijn. Je kunt het vullen met het vogelvoer of water. Zelfs een vetbol kan er in. Het voordeel van een schaaltje is dat het gemakkelijk schoon te maken is.

We hebben een aantal schaaltjes uit voorraad leverbaar. Lees hieronder voor welke vogelvoederhuizen deze geschikt zijn.

ø 11 cm

Hoogte 2,2 cm. Porselein. Merk: Arzberg.
Geschikt als extra schaaltje voor Vogelvoederhuis Waterloop, Voederhuisje met Leisteen dak, The Barn, Bauhaus groot dak, Vogelvilla, Bungalow, Stuga en Plan Libre.

ø 11,5 cm

Hoogte 4 cm. Porselein. Merk: Pulsiva.
Geschikt als schaaltje om in het daarvoor bestemde gat te hangen van Vogelvoederhuis Zigzag en Bauhaus groot dak. Inhoud 200 ml.

ø 21 cm

Hoogte 3,7 cm. Porselein.
Geschikt als schaal voor Vogelvoederhuis Bungalow. Inhoud 500 ml.

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

  • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
  • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

  • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
  • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

  • Germany: € 10,00
  • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Uwe Sinnig is de ontwerper van Opossum. Zijn handschrift is minimalistisch van aard. Uwe houdt bijvoorbeeld van de modernistische Bauhaus stijl die je terug ziet in veel van zijn ontwerpen.

Opossum

Uwe Sinnig is de eigenaar van het Duitse Opossum. Samen met Richard Sinnig zijn zij de ontwerpers van de producten uit zijn assortiment. Zijn handschrift is minimalistisch van aard. Uwe houdt bijvoorbeeld van de modernistische Bauhaus stijl die je terug ziet in veel van zijn ontwerpen. In de Heeej collectie vind je vooral de vogelvoederstations van Opossum. Alles is in Duitsland geproduceerd in kleinere oplages. Natuurlijk werkt men met moderne technieken zoals lasersnijden, want met dik materiaal zoals gebruikt bij de vogelhuizen, zou met de hand uitsnijden eigenlijk niet mogelijk zijn. Maar bij de afwerking komt altijd nog veel ambachtelijk handwerk kijken. Misschien zijn de vogelvoederstations van Opossum een ‘vreemde eend in de bijt’ binnen Heeej. Maar we hadden heel veel redenen om er voor te gaan: 1. We zijn namelijk al jarenlang fan van dit merk. 2. We houden van vogels in de tuin 3. Er zijn bijna geen hoogwaardige design vogelhuizen op de markt. Oubolligheid floreert en dat wil je niet in een moderne tuin. 4. Opossum gebruikt duurzame materialen waardoor de producten lang mee gaan. 5. Als laatste argument: de producten van Opossum zijn nog maar nauwelijks in Nederland bekend. Daarom dus!

Heeej, dit is ook mooi