Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Pindakaaspothouder Peanuts - Bamboe - Heeej.nl!

Ilse Bouwens ontwierp voor Heeej! deze Pindakaaspothouder Peanuts van Bamboe. Want volgens haar was het hoog tijd voor een houder met een fraaie moderne vormgeving én een duurzaam karakter.

Kenmerken Pindakaaspothouder Peanuts Bamboe

 • voor bevestiging aan wand of boom
 • geschikt voor 1 pot vogelpindakaas
 • oerdegelijke kwaliteit
 • gemaakt van duurzaam bamboe plaatmateriaal
 • een metalen ‘schijfje’ houdt de pot op zijn plaats
 • er is ook een Peanuts met ophangbeugel
 • kleinschalig gemaakt.
 • ontwerp van Ilse Bouwens (mede-eigenaar van Heeej.nl)

89,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling. Lees meer

Extra informatie over Pindakaaspothouder Peanuts – Bamboe – Heeej.nl!

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond eind oktober / begin november 2022 weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Bamboe Pindakaaspothouder Peanuts

Pindakaaspothouder Peanuts van bamboe is het duurzame en moderne antwoord op tal van die ‘dertien in het dozijn’ varianten. Bamboe pindakaaspothouder Peanuts is gemaakt van bamboe plaatmateriaal. Uit dit materiaal zijn 7 ringen gefreesd die, op elkaar gestapeld, een ronde cilinder vormen. Je hangt ‘m zo met het haakje aan de achterzijde op aan een muur, schutting of boom.

Peanuts is geschikt voor één pot vogelpindakaas. Je schuift de pindakaaspot eenvoudig door de voorzijde naar binnen. Deze blijft op zijn plaats door een metalen schijfje van zwart staal. De vogeltjes kunnen aanvliegen op de rand en vanaf daar rustig eten.

Wist je dat vogels verzot zijn op pindakaas? Het is niet alleen lekker, maar ook enorm voedzaam. Je doet ze er dus een groot plezier mee. Let op: gebruik alleen speciale pindakaas voor vogels. Hier zit namelijk minder zout in. Bovendien zijn er meestal extra ingrediënten aan toegevoegd zoals meelwormen en bessen.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Pindakaaspothouder Peanuts is een ontwerp van Ilse Bouwens voor Heeej! Mocht haar naam je bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-). Ilse is opgegroeid op een boerderij. De liefde voor natuur is haar dus met de paplepel ingegoten. Daarom had ze al langer de wens een serie vogelhuizen te ontwerpen. Maar dan wel het liefst in een afwijkende vorm. Hieruit ontstond de serie Take a Bite, Fly Inn en Peanuts.

De serie is dus gemaakt uit bamboe plaatmateriaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen en heeft een prachtige uitstraling. Het is milieuvriendelijk en duurzaam. Bamboe is namelijk een van de snelst groeiende planten van onze planeet. Het kan wel een meter per etmaal groeien! Bamboe staat bovendien bekend om haar hardheid.

Formaat & Gewicht:
Huis: Ø 14 cm – Lengte 14 cm
Opening: 8,5 cm
1,5 kg

Materiaal:
Huis: bamboe met matte lak
Schijfje: staal met zwarte poedercoating
Schroeven: RVS

Kleur:
Huis: lichtbruin
Schijfje: zwart

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Heeej! by Studio Ilse Bouwens

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-) .Brabantse rootsDe Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. vogel- en voederhuisjes, lampen, krukjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.MissieIlse wil met Heeej! & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.Interesse in de verkoop?Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van Heeej! by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Stuur ons dan al je bedrijfsgegevens. Dat doe je eenvoudig door te klikken op deze link. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via info@heeej.nl.
Module kan niet worden weergegeven omdat de gevraagde inhoud niet (langer) toegankelijk is. Neem contact op met de beheerder om toegang te krijgen.