Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Bamboe Vogelhuisje Fly Inn - Wand model - Heeej.nl!

Van het bamboe vogelhuisje Fly Inn – wandmodel genieten de vogels én jij het hele jaar door! Want wist je dat een vogelhuisje niet alleen gebruikt worden voor het bouwen van een nestje? Tijdens koudere periodes gebruiken vogeltjes die hier overwinteren het namelijk ook als schuilplaats.

Kenmerken vogelhuisje Fly Inn – wand model

 • opvallend nestkastje met originele vormgeving
 • samengesteld uit ringen van duurzaam bamboe
 • hang het aan een boom, schutting of muur
 • invliegopening 3 cm
 • tijdloos design en super degelijk materiaal
 • om extra lang van te genieten
 • kleinschalig gemaakt met aandacht voor natuur en mens
 • volledig recyclebaar
 • er is ook een model met een metalen ophangbeugel
 • ontwerp van Ilse Bouwens (mede-eigenaar van Heeej.nl)

99,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling. Lees meer

Extra informatie over Bamboe Vogelhuisje Fly Inn – Wand model – Heeej.nl!

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond eind oktober / begin november 2022 weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Vogelhuisje Fly Inn – Wand model

Bamboe vogelhuisje Fly Inn – wand model valt op door de bijzondere materiaalkeuze en de unieke opbouw. Het vogelhuis is namelijk gemaakt van bamboe plaatmateriaal. Uit dit materiaal zijn 7 ringen gefreesd die, op elkaar gestapeld, een ronde cilinder vormen.

Met het bamboe vogelhuisje Fly Inn – wand model helpen we de vogels die in ons verstedelijkt gebied moeite hebben met het vinden van een nestplaats. Aan de achterzijde is een speciaal ophangstripje voorzien waarmee je het heel gemakkelijk ophangt aan een schutting, muur of boom. Een setje met 2 schroeven en 2 pluggen is inclusief.

Fly Inn heeft een invliegopening van 3 cm en is geschikt als nestkastje voor kleine vogeltjes zoals pimpelmezen, koolmezen, boomklevers enz. De vogels kunnen uitrusten en aanvliegen op het houten stokje dat bij de opening is geplaatst. Overigens gebruiken vogels die hier overwinteren nestkastjes ook om te schuilen en de nacht door te brengen. Je hebt er in feite dus het hele jaar plezier van.

Tip: Maak het vogelhuisje 1x per jaar schoon. Je kunt daarvoor de achterzijde eenvoudig losmaken met een bijgeleverd steeksleuteltje. Doe dit bijvoorbeeld begin oktober. Leer hier meer over in onze blog.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Vogelhuisje Fly Inn is een ontwerp van Ilse Bouwens voor Heeej! Mocht haar naam je bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-). Ilse is opgegroeid op een boerderij. De liefde voor natuur is haar dus met de paplepel ingegoten. Daarom had ze al langer de wens een serie vogelhuizen te ontwerpen. Maar dan wel het liefst in een afwijkende vorm. Hieruit ontstond de serie Take a Bite, Fly Inn en Peanuts.

De serie is kleinschalig gemaakt uit bamboe plaatmateriaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen en heeft een prachtige uitstraling. Het is milieuvriendelijk en duurzaam. Bamboe is namelijk een van de snelst groeiende planten van onze planeet. Het kan wel een meter per etmaal groeien! Bamboe staat bovendien bekend om haar hardheid.

Formaat & Gewicht:
Huisje: Ø 16 Lengte 14 cm
Invliegopening: 3 cm
1,7 kg

Materiaal:
Huis: bamboe
Schroeven: rvs

Kleur:
Huis: lichtbruin

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Heeej! by Studio Ilse Bouwens

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-) .Brabantse rootsDe Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. vogel- en voederhuisjes, lampen, krukjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.MissieIlse wil met Heeej! & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.Interesse in de verkoop?Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van Heeej! by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Stuur ons dan al je bedrijfsgegevens. Dat doe je eenvoudig door te klikken op deze link. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via info@heeej.nl.