Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Milla – Vetbolhouder Hangend – Sossobeach

Milla is een design vetbolhouder. Het maakt het ophangen van lelijke mezenbollen mooi.  Het ontwerp bestaat uit een metalen, niet gesloten cirkel waarop een ring bevestigd is. Vogeltjes kunnen bij het eten aan de vetbol hangen of in de brede ring gaan zitten.

Kenmerken van Milla Vetbolhouder

 • minimalistische vormgeving
 • elegante oplossing voor het ophangen van mezenbollen
 • voor het ophangen van 1 of 2 mezenbollen
 • hang ‘m bijvoorbeeld in een boom of het plafond
 • is ook geschikt voor op een balkon
 • neemt weinig plaats in beslag
 • Christoph Friedrich Wagner ontwierp Milla voor Sossobeach
 • degelijk en duurzaam gemaakt in Duitsland

97,50 incl. btw

Extra informatie over Milla – Vetbolhouder Hangend – Sossobeach

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Milla Vetbolhouder

Milla is een elegante hangende Vetbolhouder. Dit fantastische ontwerp maakt eindelijk het ophangen van (lelijke) mezenbollen mooi. Matteo hangend bestaat uit een metalen, niet gesloten cirkel waarop een brede ring bevestigd is. Hang Milla bijvoorbeeld in een boom of aan het plafond van je terras of balkon. Je kunt met dit ontwerp alle kanten op. Om ‘m te bevestigen, is 2 meter zwart PP koord meegeleverd. Bij de levering ontvang je een leren bandje waarmee je de mezenbol kunt ophangen in de ring. Is het voer snel op? Hang er dan gerust 2 op. De metalen open cirkel heeft een chique diep donkergroene kleur. De brede ring is er in de tinten ivoor, donkergroen of terracotta. Vogeltjes kunnen bij het eten aan de mezenbol gaan hangen of in de brede ring gaan zitten.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Christoph Friedrich Wagner is de ontwerper en maker van de hangende vetbolhouder Milla. Zijn productontwerpen brengt hij onder de merknaam SossoBeach op de markt. Hij woont in Frankfurt en heeft naast architectuur ook een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal.

De liefde voor metaal zie je duidelijk in zijn ontwerpen terug. Milla wordt kleinschalig geproduceerd door echte vakmensen met veel ervaring op dit vlak. Christoph maakt daarbij graag zelf ook enkele onderdelen. Andere koopt hij in bij partners binnen Europa. Hij hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is Matteo gemaakt van hoogwaardig materialen zoals roestvrij staal en messing. Daardoor is het artikel extreem robuust, weerbestendig en wintervast.

Materiaal:
Ring en open cirkel: metaal

Kleuren:
Open cirkel: diep donkergroen
Ring: ivoor, diep donkergroen of terracotta

Formaat:
Ring: Ø ca 36,5 cm – Ring: ca Ø 15 cm

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug.

Sossobeach

Christoph Friedrich Wagner (1979) van Sossobeach is ontwerper van meubels en interieurs. Naast architectuur heeft hij een opleiding als metaalbewerker gevolgd. De liefde voor metaal zie je dan ook duidelijk in zijn ontwerpen terug. De uitgangspunten van Sossobeach zijn: tijdloos, kwaliteit en duurzaamheid. Deze termen zijn het kompas van elk ontwerp. Reductie en concentratie op de essentie vormen de basis voor een duurzame vormentaal. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals messing, eiken, RVS, aluminium of brons verhoogt de functionele, creatieve en emotionele kwaliteit van een product. Kwaliteit leidt tot een lange levensduur en is daarom een ​​elementair onderdeel van duurzaamheid. Alle producten kunnen eenvoudig worden gescheiden qua materialen, gerecycled en hergebruikt. Het spreekt voor zich dat ze alle producten volledig plasticvrij verpakken. Sossobeach streeft naar korte ketens. Daarom maken ze sommige onderdelen van de producten zelf. Andere kopen ze in bij partners binnen Europa. Sossobeach is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main.