Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Sparrow klok – Hao Shi

De Sparrow design klok heeft een bijzonder 3D-effect. Dit komt doordat de metalen wijzerplaat is omgebogen en de 3 handgemaakte mussen nog vóór de wijzers zitten.

Kenmerken Sparrow klok:

 • moderne witte design klok met fraaie details
 • metalen wijzerplaat met diepte van 9 cm
 • diameter 24 cm
 • mussen met de hand gemaakt van kunsthars
 • kies uit 2 verschillende kleuren wijzers
 • past in vrijwel elk interieur
 • in stevige cadeauverpakking
 • design van Hao Shi

215,00 incl. btw

Extra informatie over Sparrow klok – Hao Shi

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Sparrow klok

De Sparrow klok brengt een vleugje natuur in huis. Deze design klok met mussen is echt een pláátje. De drie handgemaakte vogels zitten op de metalen draden die dwars over het metalen uurwerk zijn geplaatst. De mussen zitten voor de wijzers. Dit geeft een driedimensionaal effect.

Er staan geen cijfers op deze design klok die de uren aangeven. Toch kun je goed zien hoe laat het is. Dit komt onder andere door de duidelijke wijzers. Deze wijzers zijn een opvallend onderdeel van het ontwerp. Je hebt de keuze uit twee verschillende combinaties. De ene heeft een lichte en donkergrijze wijzer. De andere klok is uitgevoerd met een warm gele minutenwijzer gecombineerd met een donker antraciet exemplaar voor de uren. De klok en de mussen zijn altijd wit. De klok is van stevig metaal. Deze heeft een doorsnede van 24 cm en een diepte van maar liefst 9 cm.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Hao Shi uit Taiwan maakt de mussen van deze Sparrow klok op ambachtelijke wijze van kunsthars. Ze gieten dit materiaal als vloeibare substantie in een mal. Na het droogproces snijdt een zeer ervaren medewerker elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de Hao Shi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit dat heel veel tijd kost, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.

We adviseren de Sparrow klok met mussen alleen schoon te maken met een droge doek of stofwisser.
De design klok draait op een hoogwaardig kwartsuurwerk, gevoed door een 1,5 volt batterij. De batterij is niet bij de levering inbegrepen.

Materiaal & kleur:
mussen kunsthars wit
klok metaal wit
wijzers lichtgrijs & donkergrijs of
wijzers warm geel & antraciet
Formaat:
diepte 9 x ø 24 cm.

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009. Ze richten zich op designs voor home & living.

Hao Shi

Hao shi is een ontwerpstudio uit Taiwan, opgericht in 2009.  Ze richten zich op designs voor home & living. Het gros van hun ontwerpen zijn wit van kleur. Want, zo vertelden ze ons, wit is puur en stil. Ze willen met hun designs een momentje van rust geven in deze drukke wereld. Wit leidt bovendien niet af. Alle aandacht gaat naar het object.Dieren in de hoofdrol Ze gebruiken dieren als hoofdelement omdat dieren voor verwondering zorgen. Elk beest is uniek en heeft een uitgesproken eigen karakter. Hao Shi observeert het natuurlijk gedrag van dieren en legt dit vast in prachtige ‘kunstwerkjes’ die dienen als luxe interieuraccessoires.Maakproces Hao Shi maakt de sculpturen uit hun collectie op ambachtelijke wijze van kunsthars. Dit materiaal giet men als vloeibare substantie in mallen. Na het droogproces snijdt een ‘meester’ elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de Hao Shi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.

Heeej, dit is ook mooi