Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Shady klok – Pana Objects

De naam van deze houten design klok is ‘Shady’, het Engelse woord voor schaduw. Voor de uren zijn heel geraffineerd 12 vlakken uit de essenhouten of walnoten wijzerplaat gesneden. Door de werking van de schaduw die daardoor ontstaat, krijg je een bijzonder en speels grafisch effect.

Kenmerken houten design klok Shady:

 • wandklok met bijzondere houten wijzerplaat
 • 12 uitgesneden vlakken geven de uren aan
 • prachtige design klok voor elk interieur
 • handgemaakt door vakkundige houtsnijders
 • ontwerp van het Thaise Pana Objects
 • kies uit 100% donker notenhout
 • of 100% naturel esdoorn
 • wijzers in wit, zwart of koperkleur
 • loopt op 1 AA batterijtje

87,1995,20 incl. btw

Extra informatie over Shady klok – Pana Objects

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Shady houten klok

De naam van deze houten design klok is ‘Shady’, het Engelse woord voor schaduw. De houten design klok Shady heeft 12 met de hand uitgesneden vlakken die de uren op een speelse manier aangeven. Shady is het Engelse woord voor schaduw. Door de lichtval op de klok ontstaat er een schaduwwerking die de 12 subtiele uur vlakken nog beter laten zien. Shady is verkrijgbaar in licht essenhout of donker notenhout. De naturel essenhouten Shady klokken hebben witte of zwarte wijzers. En ook bij de warme notenhouten design klok heb je de keuze uit witte of zwarte wijzers. De moderne rond wandklok heeft een doorsnede van 26 cm. We adviseren Shady met een droge doek of stofwisser schoon te maken. De batterij is exclusief.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

De houten design klok Shady is gemaakt door Pana Objects, een kleine groep van ontwerpers en makers in Thailand. Om de beste kwaliteit te leveren, kiezen ze persoonlijk steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product zoals deze klokken. Het team van Pana zegt: “We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid”.

Met hun verschillende design achtergronden als industrieel-, meubel- en grafisch ontwerper, hebben ze als doel de charme van hout weer terug te brengen in ons moderne leven. De kleine productieruimte is direct achter hun ontwerpstudio. Ervaren vakkundige houtbewerkers bewerken daar het hout. In het maakproces combineren ze het werken met moderne technologie met ouderwets ambachtelijk houtsnijwerk voor een persoonlijke en duurzame touch. Om de beste kwaliteit te leveren, zoeken ze zelf steeds weer het beste stuk hout uit. Voor elk specifiek design product is dat anders maar het komt altijd lokaal uit Thailand.

Formaten:
Ø26 x H2,2 cm
Kleuren en materiaal klok:
100%  naturel esdoorn of donker walnoot
Kleuren en materiaal wijzer:
wit of zwart metaal

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Pana Objects is een kleine groep van 7 ontwerpers en makers in Thailand. Ze ontmoetten elkaar al in 2005 tijdens hun studie aan de Design Academy in Bangkok. Ze deelden daar hun passie richting design en de voorliefde van hout.

Pana Objects

Pana Objects is een kleine groep van 7 ontwerpers en makers in Thailand. Ze ontmoetten elkaar al in 2005 tijdens hun studie aan de Design Academy in Bangkok. Ze deelden daar hun passie richting design en de voorliefde van hout.Pana is het Thaise woord voor bos. Pana Objects betekent dus ‘creaties uit het bos’.Het team van Pana zegt: “We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid”.Met hun verschillende design achtergronden als industrieel-, meubel- en grafisch ontwerper, hebben ze als doel de charme van hout weer terug te brengen in ons moderne leven. De kleine productieruimte is direct achter hun ontwerpstudio. In het maakproces combineren ze het werken met moderne machines met ambachtelijk houtsnijwerk voor een persoonlijke touch. Om de beste kwaliteit te leveren, zoeken ze zelf steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product.

Heeej, dit is ook mooi