Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Pana Objects

Pana Objects is een kleine groep van 7 ontwerpers en makers in Thailand. Ze ontmoetten elkaar al in 2005 tijdens hun studie aan de Design Academy in Bangkok. Ze deelden daar hun passie richting design en de voorliefde van hout.

Pana is het Thaise woord voor bos. Pana Objects betekent dus ‘creaties uit het bos’.

Het team van Pana zegt: “We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid”.

Met hun verschillende design achtergronden als industrieel-, meubel- en grafisch ontwerper, hebben ze als doel de charme van hout weer terug te brengen in ons moderne leven. De kleine productieruimte is direct achter hun ontwerpstudio. In het maakproces combineren ze het werken met moderne machines met ambachtelijk houtsnijwerk voor een persoonlijke touch. Om de beste kwaliteit te leveren, zoeken ze zelf steeds weer het beste stuk hout voor elk specifiek product.

" We geloven in hout en we zijn verliefd op haar charme en natuurlijke schoonheid. "

Bekijk het werk van Pana Objects

Door de 4 gaatjes van de houten Snappy knoop zit een veter van leer. Hang je mooiste kleding, tassen of sieraden aan deze design hanger.De Snappy wandhaak is gemaakt uit het mooiste notenhout en afgewerkt met een leren veter.
Snappy wandhaak (set van 4) – Pana Objects
59,0069,00 incl. btw
Opties selecteren
Ilse heeft de design klok Shady in haar handen. Je ziet de prachtige nerven in het hout van deze moderne klok met witte wijzers. Alt-tekst bewerkenDe naam van deze klok is 'Shady', het Engelse woord voor schaduw. Voor de uren zijn heel geraffineerd 12 vlakken uit de houten wijzerplaat gesneden.
Shady klok – Pana Objects
109,00119,00 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.