Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Sparrow Family (set van 3) – Novoform

Woonaccessoire Sparrow family bestaat uit 3 houten mussen: papa de grootste, mama het middelste formaat en baby sparrow is natuurlijk de kleinste. Als design accessoire voelen ze zich binnen op hun gemak en geven ze een natuurlijk accent aan elk interieur.

Kenmerken Sparrow Family

 • design accessoires voor een natuurlijk accent in huis
 • handgemaakt door vakkundige houtsnijders
 • met mooie details
 • is het voor een cadeau? De 3 mussen zijn los verpakt. Je kunt ze dus ook apart geven
 • 100% eikenhout en ook in penqüin vorm verkrijgbaar
 • leuk als cadeau voor jong en oud
 • ontwerp van de Deense Kristian Jakobsen voor Novoform

139,00 incl. btw

Extra informatie over Sparrow Family (set van 3) – Novoform

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond eind december weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Sparrow Family – set van 3 stuks

De Sparrow Family van Novoform bestaat uit 3 gezellige mussen in 3 formaten. Papa Sparrow (de grootste) is 10 cm hoog, Mama (de middelste) meet 8 cm, terwijl Baby Sparrow 6 cm lang is. De hechte familie is bedoeld als decoratieve design woonaccessoire. Als echte huismussen voelen ze zich thuis in elk interieur. Zet ze op een kast, sidetable, slaapkamer of kinderkamer. Maar ook op een kantoor misstaan ze niet. Ze zorgen voor een mooi natuurlijk accentje in huis.

De mussen zijn leverbaar in 3 kleuren: naturel, donker gerookt eiken en zwart. Ze zijn gemaakt met veel oog voor detail. Het lijf van de Sparrows zijn van massief eikenhout dat zeer solide aanvoelt. Er zijn twee kleine kraaloogjes aangebracht waarmee de nieuwsgierige vogels vrolijk rondkijken. De snaveltjes en het staartje van de naturel en donkere Family zijn gemaakt van donker gerookt eikenhout. Bij de zwarte mussen set zijn zowel het lijf als de snavel en het staartje zwart.

De Sparrow Family is per vogel apart verpakt in elk een mooie cadeauverpakking. Je kunt dus de mussen als 3 aparte cadeautjes geven. In de collectie met houten woonaccessoires van Novoform vind je ook nog het Penguin couple en het Elephant couple. Laatst genoemde set is eveens leverbaar in drie kleuren.

Informatie over het ontwerp & maakproces

Kristian Jakobsen van het Deense Novoform is de ontwerper van deze Sparrow Family. De natuur is een grote inspiratiebron voor hem. Dat zie je terug in de houten dieren die hij met veel liefde voor Novoform ontwierp.

De massief eikenhouten vogeltjes zijn ambachtelijk gemaakt door zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam. Door alle details is het een bewerkelijk proces. Natuurlijk gebruiken ze daarbij gereedschap maar het blijft veel handwerk. Ook de verdere afwerking zoals het schuren, plaatsen van de kleine kraaloogjes en het snaveltje kan niet met machines.

Maak de vogels met een droge doek schoon, dan blijven ze het langst mooi.

Formaten:
Baby Sparrow 5,5 x 6,8 x H6 cm
Mama Sparrow 7,3 x 9 x H8 cm
Papa Sparrow 9,3 x 11,5 x H10 cm

Materiaal:
100% eikenhout

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Kristian Jakobsen is de ontwerper van het Deense Novoform.

Novoform

De Deense ontwerper Kristian Jakobsen is de oprichter van Novoform. Bijna alle producten van dit merk zijn van zijn hand. Hij is pas laat met ontwerpen begonnen: zijn eerste complete collectie ontstond in 2014.Zijn inspiratie haalt hij o.a. uit de prachtige natuur bij zijn huis in Silkeborg, Denemarken en zijn reizen door Scandinavië. Bij het ontwerpen ligt de nadruk op eenvoudige vormen en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is daarnaast ook een belangrijk aspect.In de collectie van Heeej.nl vind je design accessoires van Novoform zoals de houten olifanten. Kristian: “De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij”. Met dit zwaarste dier dat op de Aarde leeft moest ik gewoon iets doen”.Novoform gebruikt voor de houten dieren massief hout. Zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam maken ze. Natuurlijk gebruiken ze moderne technologieën maar dit gaat altijd nog gepaard met veel ambachtelijk handwerk. Door alle details is het een bewerkelijk proces.

Heeej, dit is ook mooi