Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Novoform

Kristian Jakobsen is de ontwerper van het Deense Novoform.

De Deense ontwerper Kristian Jakobsen is de oprichter van Novoform. Bijna alle producten van dit merk zijn van zijn hand. Hij is pas laat met ontwerpen begonnen: zijn eerste complete collectie ontstond in 2014.

Zijn inspiratie haalt hij o.a. uit de prachtige natuur bij zijn huis in Silkeborg, Denemarken en zijn reizen door Scandinavië. Bij het ontwerpen ligt de nadruk op eenvoudige vormen en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is daarnaast ook een belangrijk aspect.

In de collectie van Heeej.nl vind je design accessoires van Novoform zoals de houten olifanten. Kristian: “De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij”. Met dit zwaarste dier dat op de Aarde leeft moest ik gewoon iets doen”.

Novoform gebruikt voor de houten dieren massief hout. Zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam maken ze. Natuurlijk gebruiken ze moderne technologieën maar dit gaat altijd nog gepaard met veel ambachtelijk handwerk. Door alle details is het een bewerkelijk proces.

" De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij. "

Bekijk het werk van Novoform

De mussen van Sparrow family zijn per stuk verpakt. Ze komen in een mooi doosje waarbij de vogels lekker comfortabel in een nestje liggen.Papa Sparrow is de grootste mus van de familie. Gemaakt van naturel eikenhout en met mooie details zoals het donkere snaveltje en de kraaloogjes.
Sparrow Family (set van 3) – Novoform
139,00 incl. btw
Opties selecteren
De Elephant couple bestaat uit 2 houten olifanten in 2 maten. Hier zie je de donkerhouten uitvoering.The Elephant couple is uitgevoerd in naturel essenhout. Ontwerp Novoform.
Elephant couple (set van 2) – Novoform
75,20 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.