Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Novoform

Novoform - heeej

De Deense ontwerper Kristian Jakobsen is de oprichter van Novoform. Bijna alle producten van dit merk zijn van zijn hand. Hij is pas laat met ontwerpen begonnen: zijn eerste complete collectie ontstond in 2014.

Zijn inspiratie haalt hij o.a. uit de prachtige natuur bij zijn huis in Silkeborg, Denemarken en zijn reizen door Scandinavië. Bij het ontwerpen ligt de nadruk op eenvoudige vormen en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is daarnaast ook een belangrijk aspect.

In de collectie van Heeej.nl vind je design accessoires van Novoform zoals de houten olifanten. Kristian: “De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij”. Met dit zwaarste dier dat op de Aarde leeft moest ik gewoon iets doen”.

Novoform gebruikt voor de houten dieren massief hout. Zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam maken ze. Natuurlijk gebruiken ze moderne technologieën maar dit gaat altijd nog gepaard met veel ambachtelijk handwerk. Door alle details is het een bewerkelijk proces.

" De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij. "

Bekijk het werk van Novoform

De Sparrow family bestaat uit 3 houten mussen: papa de grootste, mama het middelste formaat en baby sparrow is natuurlijk de kleinste.
Sparrow Family (set van 3) – Novoform
124,85 incl. btw
Opties selecteren
Elephant couple is een set van 2 design olifanten. Ze geven een prachtig natuurlijk accent aan je interieur. Gemaakt van 100% essenhout.
Elephant couple (set van 2) – Novoform
94,00 incl. btw
Opties selecteren

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.